Юнаки «Дийди» намагались дати бій лідеру  

Євген Свищо для rionews 03.07.2015 14:38 СПОРТ

 

Мукачівським юнакам було дуже нелегко налаштуватись на команду, яка йде передостанньою. Та різниця в класі була відчутною з перших хвилин. Саме за рахунок цього лідер зміг підтвердити свій статус.

Перший тайм пройшов за тотального домінування господарів, які дуже зрідка дозволяли супернику наближатись на відстань п’яти-десяти метрів від лінії свого штрафного майданчика. У сторону воріт Фединишинця протягом першої половини гри відбулось вісім ударів, із яких рівно половина влучила в площину. Біля брами Чайки був повний штиль.
Уже після другого удару в сторону воріт «Дийди», який став першим влучним, м’яч влетів у сітку. Атаку по центру влучним пострілом з-за меж штрафного майданчика завершив Хміль – 1:0. Через три хвилини, на завершенні атаки правим флангом, Шульга заробив право на стандарт біля кута штрафного майданчика. Ковачик поцілив під поперечину. Фединишинець відбив.
Наступна гострота виникла знову правим флангом. Зан, Хміль та Шульга закрутили комбінацію, і останній вирізав діагональ на протилежний фланг на Бобика. Сергій поклав круглого точно під праву стійку – 2:0. Під завісу першого тайму Хміль заробив стандарт у 20-ти метрах від воріт, а Черняк ударом повз стінку поклав круглого в правий нижній кут. Воротар був у протилежному куті, тому не встиг зреагувати – 3:0.
Другий тайм був трохи конкурентнішим. У якийсь момент фани з Дідова, які мандрують за своїми улюбленцями по всьому Закарпаттю, почали вірити в камбек від своїх зірочок. Сподівання були не безпідставними. Хоча господарі зберегли домінування за ударами – 13:4, та марнували момент за моментом і суттєво погіршили свою влучність – до 30.8 %. Точність ударів гостей у порівнянні з цим виглядала майже ідеальною – 66.7 %.
Уже на 16-й секунді дубль мав оформити Бобик, коли вибіг на воротаря на завершенні атаки лівим флангом. Та Сергій занадто змістився до краю штрафного майданчика і спрямував круглого поряд зі стійкою. На 41-й хвилині Болдог прострілив на одинадцять метрів на Зуєва. Владислав клав круглого в лівий кут. Фединишинець зреагував.
Далі відбулась непогана атака гостей по центру. Вейг з 16-ти метрів бив з під опонента. Мяч, рикошетом від Когутки, змінив траєкторію і влетів під поперечину – 1:3. За мить Бобик пробивав з лівого краю штрафного майданчика у ближню дев’ятку. Воротар вчасно змістився і відбив. Та наступну атаку по центру, за участю Русина, Філіпа та Буди, влучним ударом в лівий кут, вдало завершив останній – 4:1.
Через дві хвилини Шульга відгукнувся на простріл зліва на правому краї штрафного майданчика. Олександр влучив у площину воріт повз Фединишинця. Його підстрахував один із захисників, який опинився на шляху м’яча біля лінії воріт. За мить стався провал центру захисту господарів, яким сповна скористався невисокий талант Барта, що скоротив розрив у рахунку – 2:4.
Ще через хвилину атаку по центру влучним ударом завершив Русин. Воротар «Дийди» продемонстрував хорошу реакцію. Далі гра заспокоїлась і особливих загострень не відбувалось.
«ДЮФК Мукачево», з огляду на втрати очок потенційними конкурентами «Оболонню», «Поляною», «Ужгородом» та «Боржавою», трохи зміцнило лідерські позиції. У наступному турі на них очікує набагато важче випробування   в Ужгороді.
«Дийда», застовпила за собою передостаннє місце та продовжує, безнадійним поглядом, спостерігати за тим, як земляки з Великої Бийгані відірвались на відстань трьох перемог.   У наступному турі на молодь із Дідова очікує очне протистояння за дно таблиці в Тячеві.                

«ДЮФК Мукачево» – «Дийда» Дідово – 4:2 (0:0),
М. Мукачево, стадіон «Спартак», 200 глядачів, ясно,
Голи: Хміль, 6, Бобик, 19, Черняк, 34, Буда, 46,   – Когутка, 44 (автогол), Барта, 49,  
«ДЮФК Мукачево»: Владислав Чайка, Сергій Бобик, Василь Зан, Владислав Зуєв, Петро Буда, Михайло Хміль, Мирослав Русин (Андрій Філіп, 54), Олександр Шульга, Марк Когутка, Василь Черняк, Павло Ковачик (Даніель Болдог, 38),  
тренер – Іван Фізер,  
«Дийда»: Едуард Фединишинець, Ерік Корлот, Валентин Могіш, Віталій Загієв, Габор Галас (Анатолій Гавріш, 36), Янош Соколович, Янош Андрашко, Крістіан Гарастей, Адам Барта, Алекс Вейг, Владислав Твердоступ (Крістіан Кіш,36),
Арбітр – Петро Котубей, 1-й асистент – Мирослав Гала, 2-й асистент – Мар’яна Сухан, 4-й арбітр – Ярослав Козик, делегат ФФЗ – Михайло Митровський,
                                                                                   

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат