Підсумки 11-го туру чемпіонату Мукачівського району серед дорослих

Євген Свищо для rionews     02.07.2015 20:10 СПОРТ

Останній, у першому колі, тур був насичений різними рекордами як літнього чемпіонату, так і всього сезону загалом. Про це читайте далі.

«КОЛЬЧИНО» – «ДЕРЦЕН» – 1:6

Своїм тріумфом у Кольчині «Дерцен» продовжив піднімати планку деяких рекордів. На славу попрацювала атакувальна ланка клубу з Дрисина (інша назва села), який забив більше п’яти голів у 40 % своїх своїх виїзних поєдинків. При цьому, більше жоден клуб не тільки дорослої, а й юнацької районної ліги, у 2015 році на чужому полі поки що більше п’яти м’ячів не забивав.

Приємно здивувала своїх фанів і захисна ланка «Дерцена». Команда припинила свою двоматчеву серію, протягом якої щоразу пропускала більше одного разу. При цьому, клуб із Дрисина тільки в 40 % своїх гостьових ігор літнього чемпіонату пропускав менше двох голів. За цим показником клуб поступається чотирьом командам літньої дорослої ліги.

У підсумку, «Дерцен» став першим футбольним колективом районної ліги, який у 2015 році виграв на виїзді з різницею в понад чотири м’ячі.

«НОВЕ ДАВИДКОВО» – «ВЕЛИКІ ЛУЧКИ» – 5:0

У звичному ритмі провела черговий двобій атакувальна ланка «Нового Давидкова». Команда з села імені хріні (інша назва села Хріняшево) збільшила до трьох поєдинків свою рекордну, для клубів районної дорослої ліги у 2015 році, домашню серію, протягом якої щоразу забивали більше чотирьох голів. Вона розпочалась ще в середині травня. Загалом новодавидківці забивали більше чотирьох м’ячів у 50 %-х своїх матчів 2015-го року, що вдвічі більше, ніж у іншої кращої, за цим показником, комади – «Нижнього Коропця».

А от захисна ланка приємно здивувала фанів із гіркої столиці Закарпаття. «Нове Давидково» дуже впевнено припинило свою чотириматчеву домашню серію, протягом якої щоразу пропускало як мінімум двічі. Вона стартувала ще на початку квітня. У 2015-му році в гіршу діючу аналогічну шестиматчеву серію вляпалось тільки «Страбічово». Загалом, новодавидківці пішли з рідного поля без пропущених голів тільки в 25 %-х своїх усіх поєдинків літнього чемпіонату. За цим показником команда випереджає тільки чотири команди з нижньої половини таблиці – «Страбічово», «Іванівці», «Ключарки» та «Великі Лучки».

У підсумку, «Нове Давидково» вдруге поспіль перемогло на своєму полі з різницею в понад п’ять м’ячів. Подібного в цій дорослій районній лізі у 2015-му році не вдавалось зробити більше жодній іншій команді.      

«ЧИНАДІЄВО» – «НИЖНІЙ КОРОПЕЦЬ» – 0:1  

Із огляду на один із кращих захисних порядків у господарів, не викликає особливого здивування   те, що трохи нижче свого звичного рівня відіграла атакувальна ланка «Нижнього Коропця». Цим результатом, лідер припинив рекордну, для літнього чемпіонату району, і майже недосяжну, для решти колективів ліги, восьмиматчеву серію, протягом якої щоразу забивав більше одного разу. Вона взяла старт ще на початку квітня. Загалом, нижньокоропівці щоразу забивали менше двох голів рівно в третині своїх двобоїв 2015-го року. Кращий показник тільки у «Нового Давидкова», який у цьому сезоні щоразу забивав менше двох м’ячів тільки в 31.8 %-х своїх ігор цього сезону.

На звично високому рівні відіграла захисна ланка «Нижнього Коропця». Як наслідок, команда припинила свою триматчеву серію, протягом якої щоразу пропускала у свої ворота хоча б раз. Слід відзначити, що чемпіон першого кола рівно в половині своїх ігор літнього чемпіонату не пропустив жодного разу. За іронією долі, за цим показником його випереджає тільки «Чинадієво», у якого на 10 % більше сухих поєдинків.

У підсумку, «Нижній Коропець» продовжив до п’яти ігор поспіль свою рекордну, для дорослої районної ліги у 2015 році, та майже недосяжну, для решти колективів, виїзну переможну серію.

«РОМОЧЕВИЦЯ» – «СТРАБІЧОВО» – 2:0

Продовжує приносити своїм фанам задоволення «Ромочевиця». Непогано показала себе атакувальна ланка клубу, яка втретє поспіль забила більше одного голу. При цьому ця команда з присілка Залужжя загалом забиває більше одного разу тільки в 50 %-х своїх домашніх поєдинків літнього чемпіонату. За цим показником ромочевицький колектив випереджає тільки чотири клуби – «Страбічово» (33.3 %), «Іванівці», «Кольчино» та «Дерцен» (по 40 %).

Ще з кращого боку проявила свій хист захисна ланка. Клуб припинив свою дев’ятиматчеву серію, протягом якої жодного разу не пішов із поля без забитих м’ячів. У літньому чемпіонаті в гіршу аналогічну, рекордну діючу десятиматчеву, серію вляпалось тільки «Страбічово». Ще більшим видасться досягнення «Ромочевиці», якщо згадати, що в 2015-му році вона залишала свої ворота на замку тільки в 10 % своїх поєдинків. За цим показником команда випереджає тільки «Страбічово» (0 %), «Великі Лучки» (5.3 %) та «Іванівці» (8.3 %).

У підсумку, «Ромочевиця» вдруге поспіль перемогла з різницею в понад один гол. У 2015-му році більшої аналогічної, рекордної діючої чотиритиматчевої, серії вдалось досягти тільки «Чинадієву». Слід також згадати, що це дебютна домашня звитяга цього клубу в понад один мяч. Загалом у літньому чемпіонаті ромочевицький колектив   вигравав у понад один гол тільки у 25 % від усіх своїх поєдинків. За цим показником він випереджає тільки три клуби – «Страбічово» (0 %), «Іванівці» та «Ключарки» (по 20 %).  

                                                                                                                                     

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат