В’ячеслав Грозний: Я посміхаюся, коли "Говерлу" називають фарм-клубом "Динамо"

19.01.2015 02:32 СПОРТ

У неділю “Говерла” вилетіла до Туреччини на збори. Впродовж двох тижнів команда базуватиметься у місті Лара, що в Анталії. За цей час заплановано провести три спаринги — 23 січня з казахським «Ардабасі», 28 січня з польською «Ягелонією», ще один товариський матч запланований на 31 січня.


Разом з командою до Туреччини відбули три новачки, орендовані у “Динамо”: В'ячеслав Лухтанов (19 років, захисник), Євген Чумак (19 років, півзахисник) та Артем Бесєдін (18 років, нападник). Усі гравці не грали за основу київського клубу. Також стало відомо, що “Говерла” продовжила оренду з Віталійсом Ягодінскісом.

Нагадаємо, що голкіпер Максим Коваль і півзахисник Сергій Мякушко, які виступали в «Говерлі», повернулися до «Динамо», з яким відбули на тренувальний збір до Іспанії.

Таким чином, станом на сьогодні у “Говерлі” вже восьмеро орендованих гравців із “Динамо”.

Головний тренер ужгородського клубу В'ячеслав Грозний вважає, що за нинішніх фінансових умов у “Говерли” два шляхи: брати футболістів у оренду, або підписувати контракт із вільними агентами.

“У “Говерли” залишаються два шляхи. Перший — брати гравців в оренду, що, власне, ми й робимо, кажучи спасибі клубам, які з розумінням ставляться до нашої ситуації, а більшість з них ще й платять зарплати своїм гравцям. І другий шлях — залучення талановитих гравців зі статусом вільних агентів. Цей шлях ми називаємо бюджетним. Ми доводимо цих виконавців до певного рівня, а потім продаємо, щоб компенсувати частину своїх витрат”.

“Нам завжди хочеться, щоб у нас грали кваліфіковані молоді футболісти, і я посміхаюся, коли не дуже компетентні люди називають "Говерлу" фарм-клубом "Динамо". Забуваючи при цьому, що у нас виступали і гравці "Шахтаря", і орендований у "Металіста" Шарпар, й футболіст, який належить московському "Динамо" Тащи, і повернувся в "Чорноморець" Балашов. Ось недавно хотіли взяти у "Дніпра" Близниченка, але... поки не дають”.


Повний текст інтерв’ю читайте на офсайті “Говерли”.

У той же час у інтерв’ю Мatchday.ua головний тренер розповів про виплату заборгованості у “Говерлі”: "Наскільки я знаю питання зі зняттям очок закрите, цього не буде. Частково погашаються борги, у кожного індивідуально. Я, Нестор Шуфрич і Максим Шацьких, як капітан команди, зустрілися. Нестор Іванович сказав: “Хлопці, звісно, я доведу команду до кінця чемпіонату. Ми її не кинемо, як би важко не було”. Можливості підтримувати команду в тому обсязі немає, але вона буде підтримуватися зі зменшеними контрактами”, — каже Грозний.

ТЕГИ : в’ячеслав грознийпрем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат