Футбол. «Говерла» вшістнадцяте зіграє   з «Дніпром»

21.11.2014 18:25 СПОРТ

Цих вихідних відбудуться матчі 13-го туру Прем’єр-ліги. «Говерла» поєдинок із «Дніпром» проведе в суботу, початок о 17.00. Гра відбудеться на «Дніпро-Арені». У протистояннях клубів, що відбулися минулого сезону, перемагало «Дніпро» —   1:0 у Дніпропетровську та 2:0 в Ужгороді.


Загалом протистояння команд у ЧУ та Кубку налічує 11 матчів. У чемпіонаті 9 разів перемагало «Дніпро», 1 раз «Говерла», у чотирьох матчах зафіксовано нічию. Єдина перемога ужгороців сталася у 2005 році, коли у Дніпропетровську «Говерла» перемогла 3:0. У Кубку команди зустрічалися один раз, гра проходила в Ужгороді й закінчилася з рахунком 2:3.

Один із центральних матчів туру «Металіст» — «Чорноморець» перенесено на невизначений час. Причина — звернення МВС до УПЛ.

На тижні виконком ФФУ підтримав рішення Прем’єр-ліги повернути «золотий матч» у Чемпіонат України. У разі необхідності його проведення заплановано на 7 червня. Нагадаємо, що свого часу в сезоні 2005/2006 було введено правило «золотого матчу». За цим правилом, якщо перша і друга команда набирають однакову кількість очок, переможець чемпіонату визначається в «золотому матчі», який проводиться на нейтральному полі. Примітно, що це правило довелося застосовувати в тому ж сезоні — «Шахтар» і «Динамо» набрали по 75 очок. У «золотому матчі» переміг «Шахтар» (2:1 д. ч.). Потім це правило скасували.

За введення «золотого матчу» в нинішньому сезоні проголосували представники 13   клубів, проти були «Карпати».

Крім сезону 2005/2006 року однакову кількість очок дві перші команди набирали лише у сезоні 1992/1993. По завершенні того сезону «Динамо» і «Дніпро» набрали по 44 очки.

Виконком ФФУ також переніс перші матчі 1/4 фіналу розіграшу Кубка України з 3   грудня на 4 березня.

13-й тур
21 листопада, п’ятниця:

«Карпати» — «Шахтар» — 0:2.
22 листопада, субота:
«Олімпік» — «Іллічівець» (14.00. «Футбол 2»),
«Дніпро» — «Говерла» (17.00. «2+2»),
«Металіст» — «Чорноморець» (перенесення).
23 листопада, неділя:
«Металург» (Д) — «Волинь» (14.00. «Футбол 1»),
«Ворскла» — «Зоря» (17.00. «Футбол 1»),
«Металург» (З) — «Динамо» (19.30. «Футбол 1»).

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

Нагадаємо, що найзручнішим місцем перегляду футбольних матчів у Закарпатті є кантрі-ресторан Arizona, що розташований в ужгородському парку імені Горького. Спортивні події тут транслюються на широкоформатних кіноекранах або телевізорах із великою діагоналлю. Приємного відпочинку.

ТЕГИ : прем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат