Районний футбол. Огляд-аналіз 10-го туру в першій лізі чемпіонату Виноградівського району

Євген Свищо для riоnews 23.10.2014 17:48 СПОРТ

У дорослих два нові рекорди

Загальна статистика

Ігровий день був чудовим для господарів, які здобули 75 % залікових очок (при середньому показнику за десять турів – 61.5 %) та встановили два свої нові рекорди: результативності – 4 голи за поєдинок (при середній за десять турів – 2.56 за матч) та середньої різниці м’ячів – (+ 3) за гру (при середній за десять турів – (+ 1.03) за поєдинок.

Щодо окремих матчів

Відчули силу «Колоса»


Головна сенсація сталась у Новому Селі, де господарі мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Та великокомятці, завдяки дублю від Івана Алексика (якого футбольна громадськість знає як Зубі) та ще одному влучному пострілу від Слави Пойдина, вперше в цьому сезоні змогли забити на виїзді більше двох м’ячів і тріумфували.

Гольова злива

Ще одна гучна несподіванка сталась у Боржавському, де господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Хоча скелясті й продовжили до трьох матчів свою серію, протягом якої жодного разу не пішли з поля без забитого м’яча, та це не дозволило їм уникнути жахливого розгрому.

Чергові три для «Егреша»

Набагато передбачуваніше завершилась центральна битва туру в Олешнику, яка вважалась також най конкурентнішим поєдинком дня в дорослій першій лізі. Найреальнішим її підсумком мала стати мінімальна звитяга господарів. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Полегшили завдання супернику самі неветленівці, які вперше в цьому сезоні не забили жодного голу. За господарів переможним влучним пострілом відзначився Богдан Котляр.

«Ардовець» зробив чергову переможну зупинку

У Підвиноградові господарі мали громити опонентів із різницею в 3-5 мячів. Полегшило для них завдання й саме «Перехрестя», яке вчетверте поспіль не змогло забити жодного голу. У господарів чергові влучні постріли на свій рахунок записали Олександр Керечан, Степан Марушка та Валік.

***

У юнаків три сенсації з чотирьох можливих

Загальна статистика

Ігровий день був дуже хорошим для гостей, які здобули 58.3 % залікових очок (при середньому показнику за десять турів – 32.3 %) та встановили новий рекорд середньої різниці голів – (+ 1.5) за поєдинок (при середньому показнику за десять турів – (- 0.72) за матч).

Щодо окремих поєдинків

«Скала» звалилась на опонентів

Головна сенсація сталась у центральній битві дня юнацької першої ліги в Боржавському, яка мала стати най конкурентнішою серед юнаків та дорослих. Найреальнішою мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги господарів. Та молодь із Веряці всьоме поспіль забила на виїзді більше одного м’яча і розгромила річкових насухо.

Перехресний удар по фавориту

Ще одна гучна несподіванка сталась у Підвиноградові, де господарі мали вигравати з різницею в 2-4 голи. Незважаючи на те, що «Перехрестя» вдруге поспіль не змогло забити жодного м’яча, воно зачепилось за мирову.

Погром на очах рідних фанів

Третій доволі неочікуваний результат зафіксовано в Новому Селі, де гості мали вигравати мінімально. Та колоскові, завдяки хет-трику від Юрія Цібеленка, одному влучному пострілу від Сергія Поповича (якого футбольна громадськість знає за прізвиськом «Паляля») та автоголу одного з новосельців, вперше в цьому сезоні забили на виїзді більше одного м’яча.

Підтвердили свій клас

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершився поєдинок у Олешнику. Головний внесок у такий результат зробили самі неветленівці, які втретє в поточній першості не забили на чужому полі більше одного голу. За господарів переможні влучні постріли на свій рахунок записали Іван Любка, Юрій Рацин та Віталій Макара.

***

Переміщення команд

Кому вгору?


У поточних таблицях, за наслідками 10-го туру, на одне місце вверх піднялись обидва склади «Колоса» та юнаки «Егреша». Дорослі великокомятці вперше увійшли до призового тріо.

Молодь із Олешника вперше увірвалась у двійку лідерів. Юнаки «Колоса» вдруге піднялись до верхньої половини таблиці, вмежах якої провели трохи менше третини цього сезону.

Кому вниз?

На одну сходинку в зворотньому напрямку перемістились основа «Неветлена» та молодь «Ардовця» і «Боржави». Неветленфолівці вдруге випали з призової зони, за рамками якої перебували одну п’яту частину поточного чемпіонату.

Підвиноградівці вдруге опинились поза лідерською двійкою, за межами якої знаходились трохи менше двох третин цього сезону. Юнаки з Боржавського вдруге перемістились в нижню половину таблиці, в рамках якої провели трохи менше двох третин поточної першості.

Результати 10-го туру: «Тиса» Нове Село – «Колос» Великі Комяти – 2:3 (юнаки – 0:5), «Боржава» Боржавське – «Скала» Веряця – 10:1 (0:3), «Егреш» Олешник – «Неветлен» Неветленфолу – 1:0 (3:1), «Ардовець» Підвиноградово – «Перехрестя» – 3:0 (0:0).

Становище команд після 10-го туру:

Дорослі:
«Боржава» Боржавське – 20 очок (різниця голів – 34:12), «Ардовець» Підвиноградово – 17 (21:11), «Колос» Великі Комяти – 14 (19:13), «Неветлен» Неветленфолу – 13 (17:11), «Егреш» Олешник – 13 (14:15), «Тиса» Нове Село – 9 (16:20), «Скала» Веряця – 5 (7:22), «Перехрестя» – 0 (3:27),

Юнаки: «Скала» Веряця – 19 (26:7), «Егреш» Олешник – 15 (19:12), «Ардовець» Підвиноградово – 14 (11:9), «Колос» Великі Комяти – 13 (22:15), «Боржава» Боржавське – 10 (18:19), «Неветлен» Неветленфолу – 9 (17:18), «Перехрестя» – 9 (9:21), «Тиса» Нове Село – 3 (8:30).

Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівшини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат