Районний футбол. Огляд-аналіз 8-го туру вищої ліги чемпіонату Виноградівського району

Євген Свищо для riоnews 17.10.2014 17:09 СПОРТ

У дорослих тур був трохи кращим для гостей

Загальна статистика
Ігровий день був трохи кращим для гостей, які мало пропустили — 2 голи за поєдинок (при середньому показнику за вісім турів — 2.84 за матч) та здобули 25 % залікових очок (при середньому показнику за вісім турів — 22.9 %).

Щодо окремих поєдинків
«Дротинцями» по амбіціях

Головна сенсація сталась у центральній та одній із двох найконкуентніших битв дня в дорослій лізі, що відбулась у Дротинцях. Тут гості мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Та фанчиківці вперше забили на виїзді менше двох мячів і зазнали фіаско.

«Локомотив» дав бій
Ще одна несподіванка сталась у Чорнотисові, де господарі мали громити суперника з різницею в 3-4 голи. Хоча залізничники продовжили до чотирьох поєдинків поспіль свою безгольову виїзну серію, та все ж створили суттєвий опір фавориту.

«Чепу» зустріли недружньо
У Вербовці господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Та парубки з Чепи вперше в цьому сезоні пішли з поля без забитого мяча і зазнали трохи більшого розгрому.

Чергові три для лідера
Найпередбачуваніше завершився другий із двох найконкурентніших поєдинків дня в дорослій вищій лізі в Оноці, де гості мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Клуб із Вилока продовжив до пяти матчів свою серію, протягом якої щоразу забивав більше одного мяча і знову переміг. У воротах господарів відзначилися Шандор Болаж, Даніель Дешкович та Шандор Розман.
***
У юнаків дуже добре відіграли гості
Загальна статистика

Ігровий день був просто шаленим для гостей, які встановили три свої нові рекорди: результативності – 3.25 гола за поєдинок (при середній за вісім турів – 1.56 за матч), середньої різниці м’ячів – (+2.5) за гру (при середній за вісім турів – (- 1.69) за поєдинок) та здобутих очок – 75 % (при середньому показнику за вісім турів – 30.2 %).

Щодо окремих матчів
Домашній жах для «Тиси»

Головна сенсація, яка може претендувати на найбільшу в усьому сезоні загалом , сталась у Чорнотисові, де господарі мали громити опонентів із різницею в 3-4 голи, та самі зазнали аналогічного розгрому. Набагато більшим здається досягнення залізничників, якщо згадати, що в цьому протистоянні вони забили в чотири рази більше мячів, ніж у трьох своїх попередніх виїзних двобоях разом узятих.

Гольове пекло для молодої “Зірки”
Ще одна несподіванка сталась у центральній, та здавалось найбільш конкурентній, битві в Оноці, де гості мали вигравати з різницею в 1-2 голи. Та юнаки з Вилока вперше в поточному чемпіонаті забили на виїзді більше чотирьох мячів і розбили господарів вщент. За переможців хет-трик на свій рахунок записав Жозеф Палаташ. Дублем вистрілив Кароль Розман. Доповнив “побиття немовлят” влучний постріл Міклуша Кайли.

Чергова звитяга «Дружби»
У Вербовці господарі мали перемагати з різницею в 2-4 голи. І хоча «Чепа» припинила свою шестиматчеву серію, протягом якої щоразу забивала хоча б один мяч, та все ж змогла втекти від розгрому.

Підтвердили свій статус
Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершився двобій у Дротинцях. Фанчиківці, завдяки дублю кращого бомбардира команди Богдана Хомуляка та ще одного влучного пострілу Себастьяна Рогаля, довели до шести поєдиків поспіль свою серію матчів, протягом якої забивають не менше трьох мячів за поєдинок.
***

Переміщення команд
Кому вгору?

У поточних таблицях, за наслідками 9-го туру, найбільшого прогресу досягли юнаки «Локомотива», які підстрибнули на два місця вгору. Залізничники вдруге увійшли до першої шістки, в межах якої провели трохи більше третини цього сезону.
Один крок наверх зробила основа “Дротинців”, яка вперше в поточному чемпіонаті увійшли до провідної пятірки.

Кому вниз?
На одну сходинку в зворотньому напрямку перемістились дорослий склад “Локомотива” та юнаки “Зірки” і “Дротинців”. Основа залізничників вперше в цьому сезоні випала з провідної пятірки.
Молодь Онока вдруге вилетіла з першої шістки, за рамками якої перебувала трохи більше третини поточної першості. Юнаки “Дротинців” втретє жахнулись у дно таблиці, на якому знаходяться половину цього сезону.
***

Результати 8-го туру: «Тиса» Чорнотисово – «Локомотив» Королево – 1:0 (юнаки — 0:4), «Дротинці» – «Фанчиково» – 2:0 (1:3), «Дружба» Вербовець – «Чепа» – 4:0 (2:0), «Зірка» Онок – «Болаж» Вилок – 1:3 (0:6),


Становище команд після 8-го туру:
Дорослі:
«Болаж» Вилок – 22 очка (різниця голів – 29:8), «Фанчиково» – 15 (20:6), «Дружба» Вербовець – 12 (17:13), «Тиса» Чорнотисово – 12 (14:15), «Дротинці» – 10 (13:15), «Локомотив» Королево – 9 (9:17), «Чепа» – 6 (14:23), «Зірка» Онок – 6 (6:26),
Юнаки: «Болаж» Вилок – 21 (45:9), «Фанчиково» – 21 (34:8), «Дружба» Вербовець – 16 (17:10), «Тиса» Чорнотисово – 12 (14:27), «Чепа» – 7 (15:17), «Локомотив» Королево – 7 (11:24), «Зірка» Онок – 6 (10:36), «Дротинці» – 4 (8:23).


Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат