Районний футбол. Черговий рекорд від господарів

Євген Свищо для rionews 01.08.2014 16:42 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд аналіз 9-го туру чемпіонату Берегівського району серед основних складів зони Б. В ньому встановлено черговий рекорд результативності – 6.33 гола за поєдинок (при середній у дев'яти турах – 3.63 за матч). Цим самим впав попередній рекорд 4-го туру – 4.67 м'яча за гру.

Головним фактором, що вплинув на вищенаведений показник була надрезультативна гра від господарів, які встановили свій рекорд результативності – 5 голів за поєдинок (при середній у дев’яти турах – 2.48 за матч). Цим самим було побито попередній їхній рекорд 4-го туру – 4.33 м’яча за гру.

9-й тур пройшов без суттєвих сенсацій. Трохи неочікувано завершився центральний поєдинок на стадіоні у Запсоні, де ми очікували від господарів хоча б нічиєї, та «Артос» здобув другу поспіль виїзну звитягу. Для «Запсоні» це вже друге домашнє фіаско в поточному чемпіонаті.

«Берегсаз» мав вигравати з різницею в 4-6 голів, однак берегівці, завдяки хет-трику Томаша Полевача, дублю Ріхарда Могачека та м’ячам Алекса Деяка, Петра Лоовша та Цібла, трохи перевершили цей прогноз. Цим самим вони здобули свою найбільшу в цьому сезоні звитягу і довели домашню переможну серію до п’яти матчів поспіль. Голом престижу за «Попово» відзначився Нодь.  

Найпередбачуваніше зіграла «Мала Бийгань», якій пророкували виграш у 3-5 м’ячів. Черговою невдачею «Батьово» довело свою серію виїзних розгромних поразок із різницею в 4 голи і більше до чотирьох поспіль. Малобийганці довели свою переможну серію до чотирьох поспіль.    

У поточній таблиці, за наслідками 9-го туру, на одне місце вверх піднялись «Берегсаз», який після понад місячної перерви повернувся на вершину, та «Артос», який знову, після аналогічного антракту, піднявся до першої двійки.

«Яноші», після понад місячного лідерства, впали на дві сходинки вниз і вдруге в сезоні опустились нижче 2-го місця.

Результати 9-го туру: «Запсонь» – «Артос» Гать – 0:1, «Мала Бийгань» – «Батьово» – 7:2, «Берегсаз» Берегово – «Попово» – 8:1.

Турнірне становище після 9-го туру: «Берегсаз» – 19 очок (різниця голів – 26:13), «Артос» – 17 (25:9), «Яноші» – 16 (23:9), «М. Бийгань» – 13 (24:29), «Запсонь» – 6 (13:14), «Батьово» – 5 (9:31), «Попово» – 1 (8:23). «Яноші» та «Запсонь» зіграли на матч менше за решту колективів.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Берегівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат