Районний футбол. “Неветлен” не зміг підтвердити статус фаворита протистояння

Євген Свищо для rionews 25.07.2014 18:50 СПОРТ

 

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру першої ліги чемпіонату Виноградівського району серед юнацьких складів. Команди встановили новий антирекорд результативності — 3 голи за поєдинок (при середньому в чемпіонаті — 3.94 за матч). Цим самим впав попередній антирекорд, встановлений у 4-му турі — 3.5 м'яча за гру.

Головною причиною цього став слабкий рівень господарів та вдала гра в обороні гостей, а наслідком стало те, що місцеві набрали найменший відсоток залікових балів із початку чемпіонату —33 (при середньому за перші п'ять турів — 67 %). Аналогічний очковий доробок гостей також став рекордним в позитивному сенсі (при середньому за перші пять турів — 29 %. До всього господарі встановили новий антирекорд своєї результативності — 1.33 гола за поєдинок (при середній у чемпіонаті — 2.31 за матч), що було значно менше від їх попередньої найгіршої результативності в 3-му турі — 2.33 м'яча за гру.

Що стосується окремих результатів, то головна несподіванка сталась у центральному поєдинку в Підвиноградові, де найреальнішою мала стати нічия або мінімальна звитяга “Неветлена”, однак втрата перших очок останнього відбулась у повному обсязі. Для “Ардовця” цей успіх став другим поспіль домашнім виграшем.

Дещо передбачуваніше завершились матчі в Новому Селі та Боржавському. Від “Перехрестя” ми очікували мінімальної звитяги, а від “Боржави” — нічиї або мінімального виграшу. Перші перевиконали прогноз різниці на свою дебютну перемогу, а другі — для здобуття дебютних домашніх залікових балів обрали мирову. Для «Колоса» ця мирова також принесла перший виїзний пункт. Серія поразок «Тиси», із різницею в 2 голи і більше, досягла вже чотирьох поспіль.

У поточній таблиці, за наслідками 5-го туру, найбільшого прогресу досяг “Ардовець”, який піднявся на два місця і вперше увійшов до чільної трійки. Півкроку наверх зробила “Скала”, яка вперше піднялась так високо, ділячи першу сходинку з «Неветленом».

Головним невдахою став “Олешник”, який впав на дві сходинки і вперше в сезоні опинився нижче 4-го місця. Півкроку донизу зробив “Неветлен”, який після тритижневого панування втратив одноособове лідерство.

Результати 5-го туру: «Ардовець» Підвиноградово – «Неветлен» Неветленфолу – 2:1, «Тиса» Нове Село – «Перехрестя» – 1:3, «Боржава» Боржавське – «Колос» Великі Комяти – 1:1.

Турнірне положення команд після 5-го туру: «Неветлен» та «Скала» – по 9 очок (різниця голів –13:4), «Ардовець» – 7 (5:7), «Колос» – 7 (7:10), «Олешник» – 6 (8:6), «Боржава» – 4 (9:6), «Перехрестя» – 4 (4:8), «Тиса» – 6 (7:8). “Боржава” має на матч менше, а “Колос” - на гру більше за решту колективів.

Р S – юнаки «Шаланок», як і основа, знялись із розіграшу.

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат