Футбол. Михайло Фоменко оголосив склад збірної України на матчі проти команд Польщі та Молдови

12.03.2013 18:33 СПОРТ

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко оголосив список із 25 гравців, викликаних на матчі відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі (22 березня у Варшаві) та Молдови (26 березня в Одесі).

Склад виглядає скоріше експериментальним ніж той, що зможе врятувати збірну. Викликають запитання з приводу відсутності Максима Коваля, особливо зважаючи на невпевнену гру П’ятова. Зате у складі Худжамов, який в останньому турі ЧУ відбив пенальті. У захисті Шевчук, який не грає у «Шахтарі», у півзахисті Тимощук, який не грає у «Баварії», Коноплянка травмований.   Захисник Ракицький може захворіти. У нападі в найоптимальнішій формі Зозуля, однак він не чистий нападник. Гоменюк за останні два сезони в «Арсеналі» забив аж шість голів...

Найбільше представництво у національній команді вже традиційно має   "Дніпро"   -   сім гравців, шістьма футболістами представлене "Динамо", п’ятьма -   "Шахтар". По два гравці делегують до збірної України харківський   "Металіст" та маріупольський "Іллічівець", по одному − київський "Арсенал", донецький "Металург" та мюнхенська "Баварія".

Збір національної команди розпочнеться 18 березня у готельному комплексі "Платинум", що у селищі Козин під Києвом.   21 березня збірна України чартерним рейсом вилетить з Києва   до   Варшави.   В Україну збірники повернуться наступного дня після гри з командою Польщі,   тримаючи при цьому курс на Одесу. 23 березня національна команда розміститься на базі   ФК "Чорноморець",   де й готуватиметься до матчу зі збірною Молдови.

Склад збірної України:
Воротарі: П’ятов   ("Шахтар"), Горяїнов   ("Металіст"), Худжамов ("Іллічівець").
Захисники: Шевчук, Кучер, Ракицький ("Шахтар"), Хачеріді, Селін ("Динамо"), Мандзюк, Федецький   ("Дніпро"), Бутко ("Іллічівець").
Півзахисники: Гусєв, Гармаш, Ярмоленко, Безус ("Динамо"), Коноплянка, Ротань, Кравченко   ("Дніпро"), Морозюк ("Металург" (Д)), Степаненко ("Шахтар"), Тимощук ("Баварія", Німеччина).
Нападники: Селезньов,   Зозуля ("Дніпро"), Девич ("Металіст"), Гоменюк ("Арсенал").

Трансляції   матчів Польща - Україна (22 березня о 21.45) та Україна - Молдова (26 березня о 21.00)   відбудуться   на телеканалі "Інтер".

МАТЧІ І ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ
РЕЙТИНГ ФІФА
ВЗАЄМОВІДНОСИНИ

ТЕГИ : чемпіонат світу з футболузбірна україни з футболу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат