Біатлон. Україна друга в естафеті Кубка світу

11.03.2013 14:55 СПОРТ

У Сочі в рамках етапу Кубка Світу відбулася остання гонка — жіноча естафета.

У складі української команди відбулися зміни — замість заявленої раніше Віти Семеренко на другому етапі за нашу команду побігла Олена Підгрушна.

Першою за Україну бігла Юлія Джима. Юля чисто відстріляла лежачи і тільки раз промахнулася на стійці. Вона трималася в двадцяти секундах від лідера, але при передачі естафети Олені Підгрушній помилилася не зробивши торкання. На цьому наша команда втратила близько десяти секунд.

Олена Підгрушна чисто відстріляла на першому вогневому рубежі і скористалася одним додатковим патроном на стійці. Естафету Валі Семеренко Олена передавала другою.

Валя Семеренко показала гарну швидкість, один раз промахувалася стріляючи лежачи і двічі стоячи і передала естафету Марії Панфіловій вже першою.

Марія Панфілова чисто стріляла на рубежі лежачи і після першої стрільби вийшла зі стадіону першою, але суперники також були точні і до останнього етапу інтрига перегонів зберігалася. На останньому вогневому рубежі Маша допустила два промахи, суперниці також промахувалися. Маша хоч і вийшла першою зі стадіону, але на середині останнього відрізка її обійшла 19-річна німкеня Лаура Далмайер.

1. Німеччина (1 +7) 1:09:27.1
2. Україна (0 +6) +11,9
3. Норвегія (0 +10) +21,2

Петро Гойс, biathlon-ua.org

ТЕГИ : біатлон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат