Олександр Cевідов: Можливо, це моє останнє інтерв’ю.

25.02.2013 13:11 СПОРТ

Після закінчення турецьких зборів головний тренер Олександр Севідов розповів про умови проживання команди у Туреччині. За його словами, футболісти зіткнулися з хамством з боку персоналу готелю.

«Це моє перше інтерв'ю за довгий час, а може навіть і останнє. Умови у нас були жахливі. Огидний готель, огидні поля, огидне харчування. Неповага з боку менеджерів персоналу до української команди і навіть їх відверте хамство. Все було дуже погано. Останнім апогеєм став сьогоднішній робочий день. Ми вийшли в 10 ранку в хол, а нам сказали, що у нас тренування в 8:00. Коли приїдемо до Ужгорода я передзвоню Нестору Івановичу Шуфричу. Хтось повинен нести відповідальність на це», — сказав Севідов в ефірі програми «Профутбол».

Тим часом у неділю «Говерла» зіграла свій останній спаринг у рамках підготовки до відновлення матчів у чемпіонаті. Замість раніше запланованого поєдинку з угорським «Балмазуйварошем», ужгородський клуб зіграв з першолігівським «Миколаєвом». Матч проходив на ужгородському стадіоні «Авангард», і закінчився черговою (дев’ятою на зборах) перемогою нашого клубу — 2:1. Обидва голи голи за «Говерлу» забив Лисенко (32, 52).

ТЕГИ : Олександр Севидовпрем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат