Закарпатські міліціонери змагалися у рукопашному бою

admin 18.02.2013 17:01 СПОРТ

Днями в спортзалі Ужгородського Палацу дітей та юнацтва відбувся турнір УМВС з рукопашного бою, в якому взяли участь 15 команд і 50 учасників. Головним суддею змагань був старший тренер збірної Закарпатської області з тхеквандо та багаторазовий призер першості України з бойових видів спорту Юрій Ткачук.

В результаті напруженої боротьби в командному заліку «золото» вибороли   бійці спецпідрозділу міліції «Беркут», другими були спортсмени Управління по боротьбі з організованою злочинністю, а «бронзу» виборола команда Берегівського райвідділу міліції.
В особистому заліку переможцями змагань стали: вагова категорія до 70 кг.: перше місце—Віктор Гаврилін (РМОП «Беркут»), друге місце—Річард Желізняк (Берегівський РВ УМВС), третє місце—Михайло Вашкеба (Іршавський РВ УМВС); вагова категорія до 75 кг.: 1 місце—Євген Шіпош (УБОЗ УМВС), 2 місце—Олег Данилаш (РМОП «Беркут»), 3 місце—Гарік Геворгян (Берегівський РВ УМВС); вагова категорія до 85 кг.: 1 місце—Микола Тарасов (УБОЗ УМВС), 2 місце—Євген Маджара (РМОП «Беркут»), 3 місце—Олександр Яблонський (УДАІ УМВС); вагова категорія понад 85 кг.: 1 місце—Павло Яцюк (РМОП «Беркут»), 2 місце—Микола Цап (УБОЗ УМВС), 3 місце—Євген Лібра (Перечинський РВ УМВС).      
Особисто-командна першість УМВС з рукопашного бою вкотре засвідчила, що закарпатські міліціонери перебувають у відмінній фізичній формі й здатні ефективно виконувати покладені на них обов'язки з розкриття та профілактики злочинів й протидії злочинному світові.
Кращі спортсмени закарпатської міліції будуть представляти УМВС на першості МВС України з рукопашного бою, що буде проходити 22-25 березня ц.р. в Полтаві.


Володимир Павлюх, СГЗ УМВС України в Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат