Волейбол. Закарпатські пляжники здобувають срібло і у другому турі

18.02.2013 16:21 СПОРТ

14—17 лютого поточного року в Херсоні відбувся 2-й тур Кубку України з пляжного волейболу у закритих приміщеннях серед юнаків 1998 р. н та молодших за них. За медалі змагалися 25 кращих пар України.

До фінальної четвірки ввійшли команди смт. Дворічне (Херсонська область), м. Рівне, м. Ужгород (ЗОДЮСШ) та господарі турніру — представники Херсона.
У півфіналі змагалися «пляжники» рівненчани та закарпатці. Напружена боротьба була переможною для закарпатців Михайла Пігоша та Івана Цапа — 2:0.
У другому півфіналі сильнішими виявилися спортсмени Херсона.
У фіналі, де на кону були виставлені перші та другі місця , м’яч залишався частіше на території закарпатців, тому перемогу здобули господарі турніру.
Оскільки у 1-му турі волейболісти ужгородської ЗОДЮСШ також здобули срібні медалі, дует Михайла Пігоша (Оноківська ЗОШ 1—3 ст.) та Івана Цапа (ЗОШ № 8, Ужгород ), під професійним керівництвом тренера Володимира Грохольського, посідають першу сходинку в рейтинговій таблиці.
Фінальний тур відбудеться в смт. Дворічна (Харківщина) в березні. Бахаємо нашим срібним призерам здобути велике золото турніру.

ТЕГИ : пляжний волейбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат