Закарпатські петанкісти   їдуть до Риму на чемпіонат Європи

admin 08.10.2013 15:51 СПОРТ

Уже завтра спортсмени вирушать захищати честь України на чемпіонаті Європи до Риму. Напередодні команда зустрілася з керівником краю Олександром Ледидою.



На зустрічі президент Федерації петанку України Петро Гойс зазначив: останнім часом цей вид спорту набирає обертів і в Україні, свідченням чому є визнання петанку офіційним видом спорту – таке рішення прийняв Кабмін.

"Федерація петанку України стала членом Всесвітньої Федерації петанку ще у 2006 році. З цього часу збірна країни почала брати участь в офіційних чемпіонатах Європи та світу. Цього року за відбір на Чемпіонат Європи у фіналі точилася запекла боротьба між закарпатцями та киянами. І оскільки нам, закарпатцям, все ж вдалося перемогти, вирушаємо до Риму захищати честь України вже на європейському чемпіонаті", - розказав Петро Гойс.

Також Петро Гойс представив губернатору членів збірної України з петанку. Усі вони закарпатці – Михайло Тарканій, Ігор Заславський та Кирило Воротинцев.

У свою чергу керівник краю Олександр Ледида сказав, що своїм завданням ставить максимально підтримувати закарпатців, які прославляють край. «Ми підтримували і будемо підтримувати закарпатців, які прославляють край. Це стосується всіх сфер життя: від науки до культури та спорту. Наразі в країні спорт розвивається швидкими темпами і ми в цьому плані не відстаємо: в області регулярно відкриваються нові спортивні майданчики та спорткомплекси, а наші спортсмени прославляють область в Україні та всьому Світі», -- сказав Олександр Ледида.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат