Футбол. "Говерла" перемагає "Карабах"

Інформаційний відділ ФК "Говерла" 24.01.2013 17:37 СПОРТ

У другому контрольному матчі в Анталії ужгородська «Говерла» провела спаринг з ФК «Карабах».


Вже в першій половині зустрічі ужгородці почали доводити свою перевагу гострими моментами. А потім і голами. Спочатку на 7-й хвилині прострільну передачу партнерів замикає новобранець ужгородців Лисенко, однак влучає в стійку воріт. А на 10-й хвилині капітан «Говерли» О.Надь сам собі створив проблеми, помилившись при введенні м"яча в гру. Сам винуватець виправляє власну помилку.

На 17-й хвилині "Говерла" повела в рахунку. Єдігарян заробив кутовий. Трухін виконав стандарт - Лопез забив – 1:0.

Невдовзі Макаренко на своєму фланзі "розібрався" з кількома гравцями суперника. Віддав навісну передачу на Трухіна, Дмитро пробиває, влучає в стійку воріт

На початку другого тайму суперник заграв більш гостріше. На перших хвилинах другої половини Яшков виручає команду від вірного голу. В наступній атаці   Івашко забиває в ворота "Карабаха", однак арбітр не фіксує взяття воріт, показує офсайд.

На 70-й хвилині суперник відігрується. Гравець "Карабаха" забиває з положення поза грою, та цього разу арбітр фіксує взяття воріт. Та рівновага в рахунку була нетривкою. Наші хлопці знову виходять вперед. На 72 хвилині Макаренко змушує оборонців "Карабаха" сфолити у власному карному майданчику. Пенальті точно реалізовує Ле Таллек.

На 76-й хвилині вже сам Макаренко виходить віч-на-віч з голкіпером суперника, але не зумів переграти стража воріт азербайджанської команди. У другій половині тайму повна перевага на боці ужгородців, які впевнено контролюють хід поєдинку. Матч так і завершився з рахунком 2:1 на користь нашої команди.  

Склад «Говерли» 1-й тайм:   Надь - Малішич, Щедраков, Макаренко, Петров - Печонкін, Єдігарян, Лопес, Трухін,Міщенко - Лисенко.

2-й тайм: Яшков – Бордіян Єлісєєв, Бойко, Макаренко, Допілка -   Балафас, Райчевіч, Чурко, Ле Таллек - Івашко.

Голи: Лопез 15, Ле Таллек 72 – Бледа 70.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат