Чемпіонат Свалявщини. У лідери вийшло «Стройно»

У неділю 7 липня відбулись матчі п'ятого туру чемпіонату Свалявського району з футболу.

Центральну гру «Плоске» – «Сузір'я» перенесли, тому конкуренти мали змогу наблизитись до цих грандів районного футболу. «Стройно» на виїзді не зустріло суттєвого опору зі сторони «Пасіки» – 3:0,   довівши власну переможну серію до чотирьох поспіль. Окрім того, дана звитяга стала для них уже третьою в поточному сезоні, де різниця досягала трьох і більше голів.

Третю поспіль перемогу з великим рахунком здобув «Хімік». Цього разу «неліпинці» в рідних стінах без надзусиль розгромили «Голубине» – 3:0.

«Свалява-сіті» на очах у рідних фанів здобула вольовий виграш над принциповим опонентом «Драчином» – 4:2.

У битві аутсайдерів «Дусино» на виїзді несподівано легко здобуло дебютну перемогу у поєдинку з «Тибавою» – 3:0. Ця невдача для «тибавців» стала вже третім розгромом поспіль, загальний рахунком яких – 2:14.

У таблиці відбулись три зміни. Вперше з початку чемпіонату лідером стало «Стройно», яке, після тритижневого домінування «плосківців», відтіснило їх на друге місце після врахування показників різниці голів – 14:3 (проти 17:8 у конкурента). За цією різницею та кількістю пропущених м'ячів «стройненці» залишаються найкращими з поміж усіх учасників змагань. Невеличкою втіхою для «Плоского» є фактор їхнього домінування над усіма за забитими голами. «Хімік» відтіснив «Сузір'я» і вперше в сезоні увійшов до першої трійки, а «Драчино», після врахування показників різниці м'ячів, випередило «Пасіку» – 11:13 (проти 6:11 у суперника).

З 9 червня і до сьогодні продовжує замикати таблицю   «Голубине», яке в цих же часових рамках володіє найгіршими показниками пропущених та різницею голів – 7:22. З 16 червня і до цього часу передостаннє місце тримає в своїх обіймах «Тибаву», яка до того ж уперше очолила антирейтинг за забитими голами – 3. Крім цих двох невдах, на попередніх місцях, незважаючи на позитивні результати неділі, залишились «Свалява-сіті» та «Дусино». Однак, цими трьома пунктами вони вже убезпечили себе від втрат зайнятих позицій за результатами наступного туру, який пройде в нелілю 14 липня. І знову на вболівальників чекає супергра. У Стройному місцевий клуб битиметься за так звані «шість очок» із «Плоским». Не менш принциповими будуть ще три поєдинки – «Сузір'я» – «Хімік», «Драчино» – «Дусино» та «Голубине» – «Тибава». Що стосується пари «Свалява-сіті» – «Пасіка», то тут переважні можливості на позитивний результат віддаємо городянам. Та як воно буде насправді, дізнаємось у неділю о 10.30.        

5 тур
7 липня, неділя:
«Пасіка» – «Стройно» – 0:3, «Хімік» – «Голубине» – 3:0, «Свалява-сіті» – «Драчино» – 4:2, «Тибава» – «Дусино» – 0:3, «Плоске» – «Сузір'я» – перенесено.

6 тур
14 липня, неділя:
«Стройно» – «Плоске», «Сузір'я» – «Хімік», «Драчино» – «Дусино», «Голубине» – «Тибава», «Свалява-сіті» – «Пасіка».

ТС: «Стройно» – 12, «Плоске» – 12, «Хімік» – 10, «Сузір'я» – 9, «Свалява-сіті» – 7, «Драчино» – 4, «Пасіка» – 4, «Дусино» – 4, «Тибава» – 0, «Голубине» – 0.
                                                                                                     

 

Євген Свищо

ТЕГИ : Чемпіонат Свалявщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат