Юнацька першість Закарпаття. “Авангард” став весняно-лінім чемпіоном першої ліги

                                                                                                      Євген Свищо 05.07.2013 20:24 СПОРТ

У неділю 30 червня пройшли матчі 11 туру юнацької першості Закарпаття з футболу в першій лізі.

Центральний поєдинок, у якому рахівські «Карпати» приймали «Великий Бичків», завершився прогнозованою перемогою господарів – 5:0. Ця звитяга довела їх серію домашніх перемог з великим рахунком до трьох поспіль, а «великобичківці» зазнають поразок вже в третьому турі до ряду.

Більш прогнозованими розгромами завершились ще дві гри. «Говерла» здобула четверту в сезоні перемогу з великим рахунком, перемігши абсолютного аутсайдера «Терново» – 3:0. Цією звитягою вони довели власну серію перемог до трьох поспіль. А от футболісти тересвянського «Авангарду» три тури поспіль, у прямому сенсі, громлять опонентів. Цього разу від них вдома постраждала «Копаня» – 2:5.   Передбачувано завершилась принципова гра сусідів у Косівській Поляні, де місцева «Кісва» мінімально перемогла «Тячів» – 1:0.

Головна сенсація сталась у Вільхівцях, де місцева команда зуміла встояти під натиском золотаревського «Старта – 0:0. Цікаво, що для господарів ця нічия стала першою мировою в сезоні, а «золотаревці» вперше з початку чемпіонату не змогли забити у ворота суперника жодного гола.  

В дебютну нічию в сезоні також зіграла «Верховина», яка вдома гостинно прийняла «Вишково» – 2:2. Для «вишківців» цей результат видасться ще позитивнішим, якщо згадати, що він перервав чотириматчеву переможну домашню серію «міжгірців» з великими рахунками.

Відбулись зміни на вершині та середині поточної таблиці. «Авангард» випередив «Старт», вперше   з початку першості став лідером а, відповідно, і чемпіоном першого кола. До цього по чотири тижні поспіль таблицю очолювали «Карпати» (з 21 квітня по 26 травня) та «Старт» (з 26 травня по 30 червня). Позитивним для «золотаревців» є той факт, що вони з 26 травня і, як мінімум, до 18 серпня матимуть кращі показники забитих, пропущених та різниці голів – 33:8.

Найбільшого прогресу на тижні, що минув, досягла «Кісва», яка піднялась на три місця вгору і після девятитижневої перерви повернулась до першої п'ятірки. На одну сходинку вниз, крім «Старта», опустилось ще три клуби – «Вишково», «Верховина», «Великий Бичків».  

Решта команд залишились на попередніх місцях. З них варто згадати «Копаню» та «Терново», які з 28 квітня утримують передостанню та останню сходинки відповідно. Крім того у «Тернова» з початку чемпіонату абсолютно найгірші показники забитих, пропущених та різниці голів – 3:45.

Матчі наступного 12 туру пройдуть у неділю 18 серпня. З них виділяються три поєдинки «Говерла» – «Вишково», «Старт» – «Великий Бичків» та «Верховина» – «Авангард». Решта ігор, початок яких о 15.00, також обіцяє цікаву боротьбу як в турі так і в другому колі загалом.

11 тур
30 червня, неділя: «Вільхівці» – «Старт» – 0:0, «Кісва» – «Тячів» – 1:0, «Копаня» – «Авангард» – 2:5, «Верховина» – «Вишково» – 2:2, «Говерла» – «Терново» – 3:0, «Карпати» – «Великий Бичків» – 5:0.  

12 тур
18 серпня, неділя: «Кісва» – «Вільхівці», «Копаня» – «Тячів», «Верховина» – «Авангард», «Говерла» – «Вишково», «Карпати» – «Терново», «Старт» – «Великий Бичків».


ТС: «Авангард» – 25, «Старт» – 24, «Карпати» – 23, «Говерла» – 22, «Кісва» – 18, «Вишково» – 17, «Верховина» – 16, «Великий Бичків» – 15, «Тячів» – 10, «Вільхівці» – 10, «Копаня» – 6, Терново – 0.  

Євген Свищо

ТЕГИ : Юнацька першість Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат