Юнацька першість Свалявщини. Кого зупинить “Свалява-сіті”?

Євген Свищо 05.07.2013 18:27 СПОРТ

У неділю 30 червня відбулись матчі 4 туру юнацької першості Свалявщини.

У центральному поєдинку «Сузір'я» вдома зіграло в бойову нічию з «Пасікою» – 2:2, внаслідок якої обидві команди втратили перші очки в турнірі. Головна ж несподіванка сталась у Голубиному, де «Плоске» здобуло перші виїзні очки у грі з місцевою командою, перемігши її – 2:1.

«Дусино» досить неочікувано на очах у рідних фанів наколотило купу сухих голів у ворота неліпинського «Хіміка» – 7:0, здобувши перші домашні очки.

Ще більший рахунок зафіксовано в Стройному, де місцева команда в буквальному сенсі вчергове познущалась над «Свалявою-сіті» – 10:1. Серія з поразок у сім і більше голів «городян» складає вже чотири поєдинки поспіль.

Першої виїзної перемоги домоглась «Тибава», яка здобула три вольові очки у двобої з «Драчином» – 3:2.

В поточній таблиці відбулись суттєві зміни. Другий тур поспіль лідирує «Сузіря», яке до того ж із 16 червня зберігає кращі показники забитих, пропущених та різниці голів – 21:2. З того ж часу і до сьогодні абсолютно протилежні показники м'ячів у активі іншої міської команди «Сваляви-сіті» – 2:34, яка третій тиждень поспіль замикає таблицю першості. На попередніх місцях залишились також «Плоске» та «Драчино».

Найбільший прогрес на тижні спостерігався у «Стройного» та «Дусина», які піднялись на дві сходинки вгору. Слід згадати, що «стройненці» вище шостого місця зійшли вперше в сезоні. По одному кроку наверх зробили «Пасіка» та «Тибава», які на цих позиціях також опинились вперше з початку змагань.

Найбільший невдаха тижня «Голубине», яке опустилось на чотири місця вниз. Парадокс у тому, що раніше в цьому році цей клуб нижче другого місця не опускався. Два кроки назад зробив «Хімік», який після тижневої перерви повернувся на свою улюблену в цій першості сьому сходинку.  

Матчі наступного 5 туру пройдуть у неділю 7 липня. Найцікавіше виглядають пари   «Тибава» – «Дусино» та «Пасіка» – «Стройно». Більш явним є фаворит у парі «Плоске» – «Сузір'я».

Інтригуючими мають стати поєдинки «Хімік» – «Голубине» та «Свалява-сіті» – «Драчино»: перший – тому, що зустрічаються сусіди по таблиці, а другий – бо свалявські ультрас вимагатиму як мінімум меншої поразки, ніж у сім голів від своїх улюбленців. Чи вдасться це їм зробити – покаже ранок неділі о 9.00.

4 тур
30 червня, неділя:
«Сузір'я» – «Пасіка» – 2:2, «Стройно» – «Свалява-сіті» – 10:1, «Дусино» – «Хімік» – 7:0, «Голубине» – «Плоске» – 1:2, «Драчино» – «Тибава» – 2:3.

5 тур
7 липня, неділя:
«Свалява-сіті» – «Драчино», «Пасіка» – «Стройно», «Плоске» – «Сузір'я», «Хімік» – «Голубине», «Тибава» – «Дусино».

ТС: «Сузір'я» – 7, «Пасіка» – 7, «Тибава» – 7, «Стройно» – 6, «Дусино» – 6, «Голубине» – 6, «Хімік» – 4, «Плоске» – 3, «Драчино» – 3, «Свалява-сіті» – 0.

Євген Свищо

ТЕГИ : Юнацька першість Свалявщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат