Чемпіонат Свалявщини. У п'яти матчах забито 38 голів!

Євген Свищо 05.07.2013 16:46 СПОРТ

У неділю 30 червня пройшли матчі 4 туру чемпіонату Свалявського району з футболу.

Як ми і передбачали у головних поєдинках перемоги здобули господарі. До трьох звитяг до ряду довело власну серію “Стройно”, яке вдома було сильнішим за “Сваляву-сіті” – 2:1. Другого розгрому поспіль досягло “Сузір'я”, яке завдало дебютної поразки в чемпіонаті “Пасіці” – 7:3, чим довело свою серію перемог також до трьох поспіль.  

Надрезультативно завершилась і решта матчів. “Дусино” в рідних стінах до перерви тримало рівновагу у поєдинку з неліпінським “Хіміком”, однак у другому таймі Лявинець, Фізер та Юрченко довели рахунок до значного – 3:0. “Драчино” вдома наколотило купу голів у ворота головного невдахи старту чемпіонату “Тибави” – 7:2, завдавши їй третьої поразки поспіль.

“Голубине” вдома дало бій лідеру “Плоскому”, однак у підсумку зазнало третього розгрому в сезоні – 5:8.

У таблиці відбулись незначні зміни. “Сузіря” за рахунок кращої різниці голів випередило “Стройно” (13:4 проти 11:3 у суперника) і вперше в сезоні стало на п'яти лідеру. “Драчино” за цим же показником залишило позаду “Пасіку” і після двотижневої перерви повернулось до першої шістки, а “пасічні” вперше з неї випали. Слід відзначити, що “стройненці” вперше зі старту чемпіонату стали кращими за показником пропущених м'ячів. Найгірший показник пропущених, як і різниця голів, у “Голубиного” – 7:19 (проти 3:13 у “Тибави). Найменше забило “Дусино – 1, а найбільше лідер “Плоске”, в   активі якого і найкраща різниця голів – 17:8.

Матчі 5 туру пройдуть у неділю 7 липня. На справжніх гурманів гри мільйонів очікує супергра «Плоске» – «Сузіря». Не менше інтриги в парах

«Тибава» – «Дусино», «Пасіка» – «Стройно» та «Свалява-сіті» – «Драчино».

Зустріч «Хімік» – «Голубине» обіцяє принести фанам господарів тільки позитивні миттєвості. Однак, як воно станеться насправді побачимо в неділю о 10.30.  

4 тур
30 червня, неділя:
«Сузіря» – «Пасіка» – 7:3, «Стройно» – «Свалява-сіті» – 2:1, «Дусино» – «Хімік» – 0:3, «Голубине» – «Плоске» – 5:8, «Драчино» – «Тибава» – 7:2.

5 тур
7 липня, неділя:
«Свалява-сіті» – «Драчино», «Пасіка» – «Стройно», «Плоске» – «Сузіря», «Хімік» – «Голубине», «Тибава» – «Дусино».

ТС: «Плоске» – 12, «Сузіря» – 9, «Стройно – 9, «Хімік» – 7, «Свалява-сіті» – 4, «Драчино» – 4, «Пасіка» – 4, «Дусино» – 1, «Голубине» – 1, «Тибава – 0.

Євген Свищо

ТЕГИ : Чемпіонат Свалявщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат