Чемпіонат Свалявщини. «Плоске» зберегло лідерство

Євген Свищо 26.06.2013 18:19 СПОРТ

Минулої неділі відбулись матчі 3 туру чемпіонату Свалявщини з футболу. У центральному матчі, який мав статус “міського дербі” чемпіон 2012 року “Сузір'я” розгромило “Сваляву-сіті” – 5:1. “Стройно” на виїзді з аналогічним рахунком розбило “Драчино” – 5:1.

“Плоске” вдома прогнозовано розтрощило “Дусино” – 4:0. “Хімік” у Неліпині з таким же рахунком розгромив “Тибаву”. Досить неочікуваний результат стався в Пасіці, де місцевий “ПСВ” не зміг переграти “Голубине – 1:1.

У таблиці відбулись деякі зміни. На попередніх місцях залишились “Плоске”, яке лідирує два тижні поспіль, “Драчино”, “Дусино”, “Тибава”, та “Голубине”, яке замикає таблицю з початку розіграшу, має найбільше пропущених і найгіршу різницю голів – 2:11. Найменше м'ячів забили “дусинці” – 1.

Найбільшого прогресу досягли “Сузіря” та “Хімік”. “Сузірці” вперше з початку чемпіонату піднялись до чільної трійки і мають найменше пропущених голів – 1. Один крок нагору зробило “Стройно”, яке найбільше забило і має найкращу різницю м'ячів – 9:2.

Найбільший невдаха тижня “Свалява-сіті”, який впав на три місця вниз і вилетів з першої трійки, та “ПСВ”, який зробив два кроки вниз і вперше опустився до другої половини таблиці.

Матчі наступного 4 туру відбудуться у неділю 30 червня. Найцікавішими стануть пари “Сузір'я» – «Пасіка» та «Стройно» – «Свалява-сіті». Хоча заради справедливості слід відзначити, що фаворити, якими тут є господарі, напевне візьмуть чергові три пункти. Ще більше боротьби очікуємо у двобоях «Дусино» – «Хімік» та «Драчино» – «Тибава». Що стосується пари «Голубине» – «Плоске», то тут переможця визначити найлегше.  

3 тур
23 червня, неділя:
«Свалява-сіті» – «Сузір'я» – 1:5, «Пасіка» – «Голубине» – 1:1, «Плоске» – «Дусино» – 4:0, «Хімік» – «Тибава» – 4:0, «Драчино» – «Стройно» – 1:5,

4 тур
30 червня, неділя:
«Сузір'я» – «Пасіка», «Стройно» – «Свалява-сіті», «Дусино» – «Хімік», «Драчино» – «Тибава», «Голубине» – «Плоске».

ТС: «Плоске – 9, «Стройно – 6, «Сузір'я» – 6, «Хімік» – 4, «Свалява-сіті» – 4, «Пасіка – 4, «Драчино – 1, «Дусино» – 1, «Тибава – 0, «Голубине» – 0.

Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат