Гандбол. В Ужгород їде «Дніпрянка»

16.01.2013 15:45 СПОРТ

В п’ятницю, 18-го, та в суботу, 19-го січня, в Ужгород приїжджає херсонська «Дніпрянка», щоб помірятися силами з чемпіоном України.


Гра обіцяє бути цікавою, адже херсонський клуб цього сезону особливо небезпечний. Цей колектив вже виграв 8 поєдинків з 12, лише тричі поступившись та одну гру звівши внічию. Що цікаво, одну з них програли якраз «Карпатам» під час першого з’їзного туру з рахунком 35:27.





В останніх же іграх херсонки перемогли. Так, підопічні Бориса Милославського здолали   в себе вдома колектив з Ірпіня   - «ПУ-ДПС-БВУФК». Спочатку херсонки виграли з рахунком 28:23, а другу гра закінчилася з рахунком - 25:21.

Тон в цій команді в цьому сезоні задають такі спортсменки як Анастасія Метельська та сестри Бельмас. Перша встигла в цьому чемпіонаті наколотити 79 голів, Владислава Бельмас - 53 голи, а її сестра Вікторія – 44. Варто відзначити і Анастасію Сінчук, яка встигла забити 46 голів у цьому сезоні.

Не варто забувати, що ця команда має і досвід ігор в Європі. Цього року вони брали участь в Кубку виклику і вилетіли на стадії 1/16 фіналу, програвши польській «Політехніці».

Тим не менше, ця команда в цьому році показує дуже хороший гандбол і претендує на високі місця в чемпіонаті. Тому на гру з чемпіоном України будуть дуже мотивовані і покажуть все, на що вони здатні.



Тому, шановні вболівальники, приходьте подивитися на гру між «Карпатами» та «Дніпрянкою», яка відбудеться 18 січня, о 19.00 та 19 січня о 15.00 в спорткомплексі «Юність». Дивіться трансляцію на каналі «Тиса-1».

ТЕГИ : гк карпатигандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат