«Говерла» знову залишає Прем’єр-лігу (ВІДЕО)

20.05.2013 14:44 СПОРТ

Ужгородський клуб шість разів виходив до Першого дивізіону Чемпіонату України і скільки ж залишав його. За цим показником наша команда «чемпіон».


Перед 29-м туром шанси зберегти прописку в ПЛ залишалися цілком реальними. Для початку потрібно було вдома обіграти «Волинь». Це завдання виглядало цілком здійсненим. У другому колі ужгородці демонструють кращий футбол ніж лучани, набравши загалом більше очок. До того команда грала вдома, а всі п’ять перемог, які «Говерла» здобула у матчах з «Волинню», проходили в Ужгороді.

В результаті матч закінчився не вигідною для нас нічиєю. Новий-старий тренер «Волині» Кварцяний виконав поставлене перед ним завдання і зберіг для «Волині» прописку в Прем'єр-лізі, ще й допоміг у цьому «Карпатам».

Голи: Райчевіч (50) — Савіч (82).

«Говерла»: Бабенко, Рніч, Щедраков, Едігарян, Трухін, Макаренко, Петров, Балафас, Райчевіч, (Лопес 80), Ле Таллек, Чурко, (Міщенко 60).

9 — Удари — 9
6 — Удари в ствір — 4
5 — Кутові — 1
2 — Офсайди — 1
4 — Попередження — 6
0 — Вилучення — 1

Після матчу тренер «Говерли» говорив, що «Говерла» залишає Лігу незаслужено, так само на думку Севидова несправедливим є і результат звітного матчу. Щодо своєї подальшої долі тренер нічого конкретного не сказав. У той же час віце-президент клубу Олександр Шуфрич має підозри що, Севидов таємно домовився з «Карпатами» про продовження роботи у львівському клубі.

Олександр Севидов:
«Поки мене ще ніхто не звільняв. Я вже маю внутрішнє рішення, зараз не буду озвучувати — це не коректно. Футбол не терпить поверхового відношення в жодному аспекті, якщо десь є недолік — починаються проблеми. Але вину за невдалий сезон можу взяти на себе. Були матчі, де я помилився, але загалом мені не соромно за виконану роботу. Зараз не хочу обговорювати нефутбольні питання, хоча пам’ятаєте перший матч в Луцьку, а поєдинок в Маріуполі, а незарахований гол в домашньому матчі з «Дніпром», домашній матч із «Зорею»... Але ще раз скажу – моя совість перед вами чиста. Сьогодні налаштовував футболістів на матч не за гроші, а за честь».

Олександр Шуфрич:
«Мені от цікаво, як Віктор Вацко та ФК «Карпати» прокоментують їх зустріч з нашим тренером у Львові? Я навіть не цікавлюся, а вимагаю! Просто якщо «Карпати» і Севидов знайшли спільну мову і вдарили по руках, то і нам доведеться вдарити по пальцях тих, у кого «тягнеться рука». Коли з'являється така інформація, на контакт виходять із спростуванням сторони. Цього не сталося. Тепер наш хід»

Олександр Севидов:
«Ще мій перший вчитель у тренерському ремеслі Семен Альтман мене вчив, що не потрібно клювати на пусту консервну банку. Тепер не буду ані спростовувати, ані підтверджувати цю інформацію. Завтра матиму зустріч із віце-президентом, на якій і розставимо всі крапки над «і». Буде офіційна інформація, тоді й будемо про щось говорити».

***

Разом із закінченням боротьби за виживання «Говерли», закінчилася і боротьба в Чемпіонаті. Вперше у Лізі чемпіонів зіграє «Металіст». Харків’яни вступають у боротьбу за головний клубний трофей Європи з третього кваліфайрануду. «Динамо» вперше закінчує ЧУ на третьому місці.

У наступному сезоні ПЛ вдруге поповнить «Севастополь» та вчетверте алчевська «Сталь».

ТЕГИ : прем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат