На зборах "Говерла" зіграє з клубом із Мюнхена

14.01.2013 16:21 СПОРТ

Відбулася перша прес-конференція ФК «Говерли» у цьому році. Олександр Шуфрич спростував чутки з приводу заборгованості клубу перед гравцями. Віце-президент клубу говорив також про зміни складу клубу та підготовку до чемпіонату.

На першому зборі «Говерли» на оглядинах перебувають ряд футболістів, серед яких і троє легіонерів. Повернулися гравці, які виступали на правах оренди в інших клубах – Руслан Івашко, Андрій Сагайдак, Платон Свиридов. До занять долучилися й орендовані футболісти з донецького «Металурга» – Олег Міщенко та Антон Яшков, які продовжать свої виступи в складі нашої команди. Продовжить свої виступи за наш клуб В’ячеслав Чурко, права якого належать донецькому «Шахтарю», з основним складом також займається захисник молодіжки Роберт Молнар. Серед новачків – Кирил Петров, який на правах оренди захищатиме честь нашого клубу до кінця цього чемпіонату.

Імена легіонерів віце-президент відмовився називати. О. Шуфрич також спростував чутки про перехід захисника Євгена Єлісєєва. «Нині Євген тренується разом з командою, правда з ним ведуться перемовини відносно подальшої співпраці».

Щодо спарингів, то вже на наступних зборах, які пройдуть у турецькому Белеку ужгородці зіграють п’ять товариських поєдинків. Першим суперником «Говерли» стане німецький клуб «Мюнхен 1860», другий спаринг закарпатці зіграють проти хорватського клубу «Спліт», який виступає в тамтешній першій лізі, третій – з азербайджанським «Карадагом» (Локбатан), четвертий – з бєлградським «Партизаном». Нині розглядаються можливі суперники для п’ятого товариського матчу,   - повідомляє клубна прес-служба.

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат