"Карпати" 6 очок випередили ірпінський «Податковий університет» і стали чемпіоном України

admin 09.05.2013 20:15 СПОРТ

  У четвер, 9 травня, в ужгородському СК «Юність» відбулось урочисте закриття чемпіонату України з гандболу серед жінок. Учасників та переможців вітали голова Закарпатської облдержадміністрації, Почесний Президент ГК «Карпати» Олександр Ледида та олімпійська чемпіонка з гандболу Ніна Гецко.

  По завершенню останньої гри, де ужгородські карпатівки на 6 очок випередили ірпінський «Податковий університет», відбулась офіційна церемонія нагородження та закриття чемпіонату.
  На початку церемонії керівник краю нагородив кращих гравців сезону 2012-2013. Титул кращого воротаря сезону виборола Єлизавета Гелязетдінова з львівської «Галичанки», а кращим гравцем заслужено стала Наталя Туркало з ужгородського ГК «Карпати».
  Сьоме місце у чемпіонаті посіла команда «РЕАЛ-МОШВСМ-НУК» (м. Миколаїв), шосте – «СПАРТА» (м. Кривий Ріг), п’яте – «Київ-Спартак», четверте – «ПУ-ДПС-БВУФК» (м. Ірпінь).
  Бронзу вибороли дівчата з команди «Дніпрянка», м. Херсон.
  Срібло здобули львів’янки – команда «Галичанка».
  А чемпіонами вдруге поспіль стали закарпатки – гравчині гандбольного клубу «Карпати».
  До слова, медаль за чемпіонство підопічних отримав і Почесний Президент ГК «Карпати» Олександр Ледида.
  Нагадаємо, У понеділок, 13 травня, в облмуздрамтеатрі відбудеться урочиста церемонія відзначення переможців Чемпіонату України з гандболу серед жінок – ГК «Карпати». На гостей свята також чекає концертна програма. На сцену драмтеатру вийдуть танцівники Студії сучасного танцю «Бліц» та гурт «Рокаш», а також відомий український виконавець Віталій Козловський – на свято чекають всіх охочих, адже вхід буде безкоштовним.

Прес-центр ОДА

 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат