Гандболістки "Карпат" провели перший матч у новому спорткомплексі(ФОТО)

admin 08.05.2013 13:24 СПОРТ

 

Вчора відбувся гандбольний матч між херсонською «Дніпрянкою» та ужгородськими «Карпатами». Турнірного значення він не мав, так як клубу вдалося оформити чемпіонство ще напередодні – у грі проти криворізької «Спарти».

Перший гол у ворота суперниць забили саме «карпатівки». Протягом всього тайму «Дніпрянка» була у ролі наздоганяючого, проте суперниці не відпускали ужгородок більш ніж на 2-3 очки. Перша половина гри видалася багатою на фоли, тож саме завдяки 7-метровим у ворота «Карпат» гравчиням із Херсону вдавалося тримати певну рівновагу у грі. Перший тайм завершився із рахунком 14:10 на користь господарок.

У другій половині гри ужгородки почали грати активніше, збільшуючи при цьому свою перевагу над суперницями. «Карпатівки» забивали у ворота «Дніпрянки» голи на будь-який смак, атаки ж гостей весь час вдало блокували. У результаті «Карпати» здобули впевнену перемогу у черговому матчі з’їзного туру з рахунком 31:19.

До слова, цю гру гандболістки зіграли у новому спорткомплексі у Барвінку. Зал, у якому відбувся матч, розрахований на 500 глядачів, з сучасним покриттям «терафлекс» (аналог є ще тільки у двох українських містах, зокрема у Києві), хорошим освітленням, роздягальнями, душовими та тренерськими кімнатами. Роботи виконані у досить короткі строки за рахунок спонсорських коштів. Символічну стрічку під час відкриття спорткомплексу перерізали керівник краю Олександр Ледида, народний депутат України Іван Бушко та одна з найтитулованіших спортсменок Закарпаття, олімпійська чемпіонка Монреалю-1976 з гандболу Ніна Гецко.

* Минулоріч ужгородські «Карпати» вперше у своїй історії стали чемпіонками. Тому вибороли і право виступати у престижних єврокубкових матчах. Та зал у «Юності» не відповідає усім вимогам, що ставляться перед гандбольними клубами. Сьогодні ж ми маємо сучасний зал у якому, впевнений, ужгородські «Карпати» проведуть не один єврокубковий матч, - розповів президент ГК «Карпати», голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида.

«Карпатам» залишилося зіграти ще дві гри – 8 травня (о 18.00) та 9 травня (о 13.00). Відтак, на дворазових чемпіонок чекає церемонія нагородження золотими медалями Чемпіонату України з гандболу серед жінок.

admin


За матеріалами Прес-центр ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат