В Ужгороді провели турнір з міні-футболу

admin 27.12.2012 13:31 СПОРТ

У середу, 26 грудня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся турнір з міні-футболу. На майданчик вийшли збірні команди керівників області та районів, Ужгородської міськради,  правоохоронних та контролюючих органів, представників Федерації футболу Закарпаття.

У першому матчі команда обласних та районних чиновників зіграла проти правоохоронців. Матч видався результативним. З рахунком 4:2 перемогу та право позмагатися за золоті медалі здобула команда обласної адміністрації. У другому протистоянні кращими виявилася Федерація футболу краю.

Тож у матчі за третє місце зіграли команди правоохоронних та контролюючих органів і Ужгородської міськради. Володарями бронзових медалей стали ужгородські депутати.

«Золото» турніру розіграли збірні обласної адміністрації та Федерації футболу області. Матч видався принциповим та результативним. Тільки на останніх хвилинах гри представникам Федерації вдалося вирвати перемогу в команди обласних та районних керівників – 3:2.

Після завершення матчів, Олександр Ледида вручив учасникам змагань кубки та медалі. Кращим гравцем турніру став футболіст команди керівників області та районів Іван Качур.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат