Футбол. Стартувала   Ліга Чемпіонів Закарпаття

14.11.2012 11:31 СПОРТ

У суботу й неділю відбулися матчі турніру, в якому беруть участь кращі команди районних та міських чемпіонатів області. В ЛЧЗ не мають права грати футболісти, які виступають в обласному чемпіонаті. Матчі цьогорічної Ліги проходять у Сторожниці (Ужгородський р-н), Н. Давидкові (Мукачівський р-н), Гаті (Берегівський р-н) та Заріччі (Іршавський р-н).


Сторожниця: «Овертайм» (Ужгород), «Явір» (Туриця), «Рятівник» (Ужгород) та «Ракошино».

Заріччя: «Зірка» (Берегово), «Підвиноградів», «Заріччя», «Сільце».

Н. Давидково: «Смерічка» (Гукливий), «Н. Давидково», «Дийда» (Дідово), «Доробратово».

Гать: «Артос» (Гать), «Н. Коропець».

В суботу в групі з центром у Сторожниці зустрічалися «Овертайм» з «Явором». В матчі ініціативою володіли в основному перечинці, а ужгородці грали на контратаках. В одній з них було відкрито рахунок. Футболісти Туриці притисли «Овертайм» до воріт, а швидка контратака на 25 хв. завершилася ударом Руслана Білошицького — 1:0. На 43 хв. Віталій Кузнецов встановив рівновагу — 1:1. Переможний гол на 87 хв. забив футболіст із Туриці Євген Келеманик після удару приблизно з 27 метрів — 2:1.
У неділю зустрілися «Ракошино» та новачок ужгородський «Рятівник». Ужгородський клуб в основному складений з молодих гравців. Один з них Сергій Назаренко в середині першого тайму відкрив рахунок із пенальті. У другому таймі ракошинці зуміли знайти слабкі місця в складі ужгородської команди: В’ячеслав Лович, Артур Моршук та Юрій Яцина провели три м’ячі, які забезпечили їм перемогу — 1:3.

Сильна група з центром у Заріччі. Представник виноградівського футболу, команда Підвиноградова, зустрілася з берегівською «Зіркою», яка входить до лідируючої групи берегівського чемпіонату. Глядачі побачили добротний футбол в якому перемогли Підвиноградівці — 2:1 на.
Центральним поєдинком у цій групі став матч команд «Заріччя» — «Сільце». Десятки років це була одна команда, зараз вона розділилися. Сільце будує гарний стадіон, який буде одним із кращих у районі. Гра видалася напрочуд напруженою і принесла уболівальникам масу задоволення, однак не голів — 0:0.
Наступного дня, у неділю, першими на поле вийшли команди «Сільця» та «Підвиноградова». Футболісти «Сільця» більше володіли ініціативою, першими відкрили рахунок (Дмитро Криворучещук), створили ще кілька хороших нагод, але підвиноградівці зуміли уникнути поразки, зрівнявши рахунок — 1:1.
Доволі неочікувано господарі групи, команда Заріччя, поступилася вдома берегівській «Зірці» з рахунком 0:3, що сильно ускладнює вихід іршавчан у наступне коло.

У групі, яка проводить матчі у Н. Давидкові, три команди добре відомі і є претендентами на вихід до наступного етапу. ФК «Смерічка» з Гукливого, що на Воловеччині, – новачок таких змагань. Їхні опоненти Новодавидківці домінували майже всі 90 хв. В результаті у сітку воріт команди з Гукливого влетіли чотири м’ячі — 4:0. Забивали Сергій Кампов та Андрій Сироватка і двічі Едуард Варга.
В іншому матчі зустрілися команди «Дийда» та «Доробратово». Обидві вже багато років входять до групи кращих команд своїх районів. Кожна команда в даному поєдинку заслуговувала на перемогу, але фінальний свисток зафіксував нічийний результат — 2:2.
У неділю першими зіграли команди «Доробратово» та «Смерічка». Гра була майже рівною, але голи Івана Ламбруха на 6 хв. та Івана Качура – на 60, принесли перемогу доробратівцям — 2:0.
В іншому матчі футболісти «Нового Давидкова» п’ять забили відзначалися у воротах «Дийди». Футболісти Дідова відповіли трьома голами — 5:3. Голи в господарів провели Михайло Калій, Едуард Варга, Сергій Медвідь, Андрій Сироватка та Юрій Сохан. У гостей відзначилися Василь Селеш, Юлій Вощак, Габор Егреші.

Некомплект виявився в групі з центром у Гаті. Тут просилися для участі команди зі Свалявщини та Тячівщини. До трьох сильних команд «Артос» (Гать), «Н. Коропець» та «Вікторія» (Б.Церква), яка відмінно зарекомендувала себе в турнірі попередніх років, мала приєднатися ще одна, але в підсумку навіть Біла Церква не з’явилася в суботу на гру. І тут замість п’яти команд залишилося всього дві. У неділю зустрілися представники «Гаті» і «Н. Коропця». Географічні сусіди достроково стали чвертьфіналістами, а матч між ними, скоріш за все, мав задовільнити їх амбіційність. У цьому матчі гості виявилися сильнішими. М’яча, забитого Ференцом Бартою, виявилося недостатньо для перемоги «Артоса». Гравці «Н. Коропця» провели два голи, які й стали переможними — 1:2.

Перед заключним туром вихід у 1/4 фіналу кубка забезпечили команди Гаті, Н.Коропця, Н.Давидкова. Усі інші визначаться після завершального третього туру.

За інф ФФЗ.

ТЕГИ : ліга чемпіонів закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат