Петанкісти в Ужгороді розіграли кубок польського президента петанку

admin 02.09.2012 20:26 СПОРТ

2 вересня ужгородські петанкісти зіграли третій етап внутрішньоклубної ліги тет-а-тет. Кожен етап є іменним, цього разу розігрували кубок Віолети Сліж, президента Федерації петанку Польщі.

Загалом зареєструвалося 16 гравців, які були розділені на чотири групи. Двоє гравців з кращим результатом у своїй групі і утворили вісімку сильніших гравців турніру.

У фінальних іграх за ІІІ-ІV місце боролися Кирило Воротинцев та один із наймолодших гравців ужгородського петанк-клубу – Дмитро Хома, а за І-ІІ місце і відповідно за сам кубок Віолети Сліж грали Петро Гойс та Михайло Тарканій. В підсумку кращим гравцем третього етапу ліги тет-а-тет та володарем кубку став Петро Гойс, ІІ місце – Михайло Тарканій, ІІІ місце – Кирило Воротинцев, і ІV місце – Дмитро Хома.

До слова кожен з кубків ліги тет-а-тет є перехідним. У цьому році ужгородські петанкісти вже розігрували кубок Любоша Седіва, екс-президента Словацької федерації петанку, та Йожефа Сабо, екс-президента Угорської федерації.

Останній, четвертий кубок петанкісти розіграють у кінці жовтня, повідомив президент Федерації петанку України Петро Гойс. Це буде кубок президента Федерації петанку Австрії Ральфа Крамера.



Джерело: Час Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат