На Перечинщині свято Незалежності відзначали спортивним турніром

admin 29.08.2012 12:10 СПОРТ

З нагоди 21-ої річниці Незалежності України, у Перечині відбувся Турнір серед жителів району. Програма змагань була поділена на два дні - 25 серпня завдяки сприянню народного депутата України Сергія Мошака, спортсменів приймав Туристиний комплекс «Воєводино», а наступного дня спортивні баталії розгорнулися на стадіоні «Зоря» у місті Перечин. Всього, з п’ятнадцяти сільських рад району, участь у спортивному заході взяли представники чотирнадцяти.

Як зауважив голова оргкомітету, заслужений тренер України, голова   Перечинської районної ради Анатолій Перцев, пріоритетом для влади завжди була і буде пропаганда здорового способу життя. «Проводячи в районі такі заходи, ми в першу чергу маємо на меті залучення жителів Перечинщини до занять фізичною культурою та спортом. Ми прагнемо докластися до організації їх активного відпочинку та зміцнення здоров’я» - зазначив Анатолій Володимирович.

Турнір проводився з таких видів спорту, як міні-футбол, волейбол, пляжний волейбол, настільний теніс, теніс, шашки та армрестлінг. Ці види спорту активно розвиваються в районі і мають для їх розвитку відповідні умови та традиції.
Привітати краян з річницею Незалежності прибув заступник голови Закарпатської ОДА Іван Качур, який побажав учасникам успіху та наголосив на важливості спорту для формування здорової нації.

Завітав на змагання і голова федерації футболу Закарпаття Михайо Ланьо, який нагородив грамотами федерації Івана Качура, капітана Перечинської футбольної команди Ярослава Андрушека, очільника Тур'я- Реметівської футбольної команди Юрія Лаб’яка та сільського голову с. Дубринич Любов Лавер   за допомогу в розвитку футболу в перечинському районі.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат