Футбол. «Говерла» підписує француза і готується до матчу з "Іллічівцем"

23.08.2012 18:05 СПОРТ

Як повідомляє Football.ua, «Говерла» підсилила свій склад французом Дамьеном Ле Таллеком.

22-річний нападник проходив перегляд у команді Олександра Севідова деякий час тому, але тільки зараз він повернувся в Ужгород і підписав контракт. Останнім клубом Ле Таллека був «Нант» з французької Ліги 2, де він виступав останні півроку. До того Ле Таллек зокрема грав за «Боруссію» (Д). У Франції він відомий за виступи за різні юнацькі збірні країни, де був ведучим форвардом і бомбардиром.

Крім того, ужгородський клуб поповнився ще трьома новими виконавцями, вихованцем «Динамо» Олегом Допілкою, екс-захисником "Металіста" Віталієм Бордіяном і півзахисником збірної Вірменії Артуром Едігаряном.

Дебютним у складі ужгородців став матч з «Металістом» для новачка — півзахисника   Сотіріоса Балафаса. Після кількох днів перебування на оглядинах тренерський штаб «Говерли» напередодні цього поєдинку вирішив підписати грецького футболіста. Минулим клубом Сотіріоса був грецький ПАОК.

У той же час, «Говерла» виключить із заявки хавбека Платона Свиридова, захисника Миколу Гибалюка і японського півзахисника Ясухіро Като.

***

Наступний матч Чемпіонату «Говерла» проведе в Маріуполі.

Місцевий «Іллічівець», наразі одна з найперспективніших команд УПЛ, - повідомляє прес-служба ФК «Говерла». Команда переважно комплектується молодими, але дуже кваліфікованими виконавцями донецького «Шахтаря», які по ряду причин поки не можуть скласти конкуренцію основним футболістам донецького клубу. Ну і звичайно не забуваємо про одного з кращих українських тренерів Миколу Павлова, який нині тренує «Іллічівець».

В порівнянні з попередньою грою, Олександр Севідов може розраховувати на лідера нашої оборони Павла Щедракова, котрий відбув одно матчеву дискваліфікацію. Продовжують знаходитися в лазареті Грінченко, Джакобія та Косирін, строки відновлення яких поки що не відомі.

Доволі серйозні кадрові втрати відчуває Микола Павлов. Через перебір попереджень, досвідчений наставник не може розраховувати на одного з лідерів команди Віталія Віценця. Травмовані форварди Фомін та Будковський, оборонець Невмивака.

В рамках чемпіонатів України команди зустрічалися 12 разів. В елітному дивізіоні із 8 поєдинків, ми перемогли лише одного разу. Статистика: +7 = 2 –3. Голи: 21:12.

Трансляція поєдинку в суботу о 17.00, на каналі «Футбол».

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат