У футбольному матчі до Дня незалежності перемогла команда облдержадміністрації

admin 17.08.2012 12:25 СПОРТ

  У четвер, 16 серпня, на ужгородському стадіоні «Спартак» провели турнір з міні-футболу. Спортивний захід присвячено 21-й річниці Незалежності України.

  На поле вийшли чотири команди – посадовці краю представили команду «Держслужбовець», депутати обласної та місцевих рад відповідно зіграли у команді «Депутат», керівники правоохоронних та контролюючих органів вийшли на поле у складі команди «Динамо». Участь у турнірі також взяла команда Федерації футболу Закарпаття.
  Серед гравців – голова обласної адміністрації Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, керівник Міжгірської РДА Василь Щур, головний міліціонер області Віктор Русин, голова Федерації футболу Закарпаття Михайло Ланьо, депутати, підприємці.
  За підсумком двох матчів у фінальному протистоянні зійшлися команди «Держслужбовець» та збірна Федерації футболу Закарпаття. Аби визначити переможця, вони зіграли два тайми по 15 хвилин. У цьому матчі дублем відзначився Олександр Ледида. Тож фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 2:0 на користь держслужбовців, — повідомляє прес-центр ОДА.            

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат