На Закарпатті лікарі врятували руку пораненому військовослужбовцю

23.02.2024 12:17 СОЦІО

Лікарі Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака врятували руку пораненому військовослужбовцю ЗСУ. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної лікарні ім. А. Новака.

«У даному випадку було вогнепальне поранення з дефектом обох кісток передпліччя і великим дефектом м’яких тканин діаметром 10х10см. Крім кісток, були пошкоджені м’язи розгиначів кисті. Він, як і всі інші бійці, поступив до нас на стадії лікування. Йому було виконано двоетапну операцію. Перша – очищення ран, заміщення дефекта васкуляризованим паховим клаптем. Цей етап був виконаним для того, щоб в подальшому можна було провести операцію на кістках. Через три тижні, коли рани в бійця загоїлися, йому було проведено наступну операцію. Сьогодні в нього повне заживлення рани і він підготовлений до кісткової пластики, яку потрібно буде виконати через 3-4 тижні», – розповів завідувач опікового відділення Андрій Погоріляк.

За словами пацієнта, він почувається добре і дякує лікарям за збережену руку, а всьому медперсоналу опікового відділення Закарпатської обласної клінічної лікарні – за гарне відношення до нього протягом двох місяців лікування.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат