На Андріївському озері стався замор водних біоресурсів

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області 24.07.2024 16:11 СОЦІО

До Державної екологічної інспекції у Закарпатській області 19.07.2024 надійшла оперативна інформація Управління державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Закарпатській області (Закарпатський рибоохоронний патруль) щодо виявлення факту загибелі водних біоресурсів на Андріївському озері, біля с. Андріївка, Середнянської ТГ, Ужгородського району.

На місце події виїхали працівники Інспекції, Закарпатського рибоохоронного патруля та слідчо-оперативна група Ужгородського РУП ГУНП, які провели візуальне обстеження водного об’єкта та встановили, що орієнтовна площа ураження складає близько 7 440 м². На ділянках площею по 1 м² зафіксовано 13-15 екземплярів карася сріблястого.

З метою встановлення причини загибелі риби, відділом інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрано проби поверхневої води.

Після отримання результатів лабораторного аналізу, у разі виявлення перевищень та з метою встановлення винних у загибелі водних біоресурсів осіб, зазначена інформація буде негайно передана до правоохоронних органів.

Закликаємо мешканців бути відповідальними та дотримуватися правил сортування та видалення відходів, бути небайдужими та інформувати Державну екологічну інспекцію у Закарпатській області про виявлені факти порушень, використовуючи мобільний додаток “ЕкоЗагроза” або ж за телефоном (0312) 61-43-30.

Про це інформує Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат