Lizrome: надсучасне житлове містечко майбутнього вже будують в Ужгороді

17.07.2024 10:16 СОЦІО

 

Ринок нерухомості України поступово відновлюється: у 2023 році українці придбали на 70% більше житла та землі, ніж у 2022 році. Звісно, ці показники нижчі за цифри, які були до початку повномасштабного вторгнення, проте позитивна динаміка та віра у майбутнє спонукають інвесторів вкладатися в нові проєкти, особливо в Закарпатті.

Незабаром в Ужгороді, між вулицями Володимирською, Гаджеги та Капушанською, ZEZMAN Holding розпочне будівництво нового житлового кварталу. Тут не просто виростуть нові житлові будинки, а й з’явиться зручна і така необхідна інфраструктура для цього району. Проєкт під назвою Lizrome займатиме 1,9 гектарів і матиме центральну променаду з пішохідними зонами.

Lizrome — це бути в потоці, бути гнучким. І це на 200% відображає мету створення не просто житлового комплексу, а місця для соціальної взаємодії, співпраці та розвитку.

Початок робіт і концепція

Забудовники планують розпочати підготовчі роботи цього місяця. «Ми відкриті до співпраці та готові показати наш дорожній план проєкту, який детально описує всі етапи робіт», — повідомляють представники компанії.

Основна ідея Lizrome полягає у створенні простору, який відповідав би сучасним потребам міських жителів. «Ми прагнемо не просто побудувати будинки, а створити новий формат міського середовища, де буде комфортно жити, працювати та відпочивати», — зазначають автори проєкту ZEZMAN Holding.

Інфраструктура та зручності

Комплекс передбачає будівництво 12 будинків із різними зонами відпочинку. У центрі кварталу буде променад, мінірічка, пішохідний фонтан. Також на території будуть велодоріжки та дитячі майданчики. І найнеобхідніша «установа» для молодих батьків — дитячий садок.

Щодо інфраструктури, плануються тут розмістити ресторани, аптека, продуктові магазини, книжковий магазин, салон краси, відділення банку, фітнес-центр і SPA-салон. Тобто усе необхідне для комфортного життя буде майже на відстані витягнутої руки.

Паркування

Зручність паркування є важливою складовою комфортного життя. Lizrome пропонує підземні та наземні паркінги, що забезпечать достатню кількість місць для автомобілів і розвантажать навколишні вулиці. «Ми прагнемо до співвідношення “одна квартира — одне місце в підземному паркінгу"», — зазначають у компанії.

Також на території містечка будуть зони для паркування велосипедів та електроскутерів, що сприятиме розвитку екологічного транспорту.

Якість будівництва

Висока увага приділяється якості будівництва та сучасним інженерним рішенням. «Ми враховуємо всі чинники, що впливають на зносостійкість та теплопровідність, щоб забезпечити мінімальні експлуатаційні витрати в майбутньому», — говорять у компанії.

Після завершення робіт, обслуговуванням будівель займатиметься керуюча компанія холдингу, яка буде зацікавлена в тому, щоб містечко залишалося еталоном якісного будівництва.

Комерційні простори та громадські зони

У комплексі буде безліч комерційних приміщень, включаючи супермаркети, аптеки, кав’ярні, фітнес-центри тощо. «Ми прагнемо запросити бізнес, який найбільше потрібен нашим мешканцям», — підкреслюють у компанії.

Особлива увага приділена створенню громадських просторів для відпочинку та спілкування: спортивні та дитячі майданчики, зони для пікніків і патіо.

Діджиталізація та безпека

Lizrome буде першим житловим проєктом в Ужгороді, що використовуватиме сучасні технології для управління житлом. Спеціальна система дозволить мешканцям замовляти різні послуги, відстежувати рахунки, брати участь у житті громади та здавати житло в оренду.

Для забезпечення безпеки мешканців передбачено цілодобову охорону та систему відеоспостереження.

Вплив на місто

Проєкт Lizrome сприятиме розвитку мікрорайону, створюючи необхідну інфраструктуру для мешканців житлового комплексу та навколишніх будинків. «Ми прагнемо зробити наш район зручнішим та привабливішим для життя», — пояснюють у холдингу.

Комплекс також дасть нові робочі місця для мешканців міста як під час будівництва, так і після його завершення. Відкриття нових закладів торгівлі та сервісів дозволить залучити до роботи місцевих спеціалістів.

Комфортне житло

Щоб позбавити майбутніх мешканців від нав'язливих звуків ремонту, ZEZMAN Holding розробили дизайнерські проєкти на будь-який смак та надають можливість придбати житло з базовим ремонтом. «Ви заїжджаєте в будинок, в якому все готово до життя», — обіцяють забудовники.

До того ж це не просто будинок, це містечко в місті, де є все для відпочинку, життя та роботи. Магазини, парки, простір для дітей, паркування — мешканці отримують все це не за декілька кварталів, як часто буває з новобудовами, а поруч. Вирішили прогулятись — будь ласка, влаштувати романтичну вечерю — будь ласка, насолодитись зірками або відвідати фітнес-центр — будь ласка, треба швидко відвести дитину до садка — будь ласка. Все поруч, і не треба стояти в заторах та палити зайвий раз бензин.

Плани та перспективи

Проєкт Lizrome вже викликав великий інтерес серед потенційних мешканців та партнерів. На презентації були присутні забудовники, державні діячі, топ-менеджери та партнери компанії, а також представники рієлторських агенцій міста. «Ми впевнені, що Lizrome стане новим еталоном міського середовища в Ужгороді», — наголошують у компанії.

Продажі квартир та комерційної нерухомості в Lizrome стартували 1 червня. Квартири можна придбати від 44 000 доларів, а оформити угоду можна як особисто, так і онлайн.

Довідка про ZEZMAN Holding

ZEZMAN Holding працює на ринку девелопменту вже 11 років, маючи у своєму портфоліо три житлових та один інфраструктурний проєкт. Кожен проєкт включає не лише зведення будинків, але й створення інфраструктури та впровадження сучасних технологій.

З вересня 2021 року ZEZMAN є активним членом Глобального договору ООН в Україні, компанія прагне змінювати міста країни, впроваджуючи сучасний принцип проєктування та будівництва Smart Sustainable Cities, що включає сталий розвиток, піклування про екологію та використання сучасних технологій.

Холдинг прагне забезпечити нову цивілізаційну модель розвитку територій, яка допоможе Україні увійти до списку розвинених європейських країн.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат