У Мукачеві таксист відмовився везти дівчину з інвалідністю

26.12.2023 21:38 СОЦІО

В Мукачеві представницю громадської організації «Безбарʼєрне Закарпаття» відмовився везти водій служби «Bolt».

Відповідний пост оприлюднили на фейсбук-сторінці «Безбарʼєрне Закарпаття», спираючись на допис, який виставила сама дівчина.

«Сталася неприйнятна і вкрай неприємна ситуація. Приїхавши на замовлення водій служби таксі Bolt побачив, що дівчина користується ролатором, ходунками на колесах і відмовився надати їй послуги таксі! Аргументував він це тим, що колеса її ролатора забруднять його авто. Відмовивши їй, таксист поїхав та залишив дівчину на вулиці.   Дівчина написала скаргу в сервіс таксі Bolt. Але вибачень від водія та конкретних дій від служби немає. Автомобіль та номерний знак нам вже відомий. Шукаємо водія для надання пояснень своєї поведінки. І готуємо декілька звернень для захисту прав людей з інвалідністю», - йдеться у повідомленні.

Представники громадської організації відшукали схожу автівку та водій каже, що не працює у службі «Bolt». Кароліна Строїн додає, не хоче скандалу, але й не може залишити все, як є.

«Просто таке відбувається в час, коли у нас війна. І буде багато людей з інвалідністю і не вкладається в голові, що таке ставлення досі можливе.   Через те, що брудні колеса? А якби то були брудні сумки чи ще щось? Та не виставив би людину, а мене, виходить, можна виставити?», – каже дівчина.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат