Закарпаття перевиконує обласний бюджет на 40 млн грн

21.07.2023 17:04 СОЦІО

Про це у ході засідання постійної комісії Закарпатської обласної ради з питань бюджету повідомив директор Департаменту фінансів Закарпатської ОВА Петро Лазар.

Члени комісії розглянули питання внесення змін до обласного бюджету, враховуючи розпорядження ОВА протягом червня-липня поточного року. А за підсумками січня-червня доходи загального фонду обласного бюджету (без урахування міжбюджетних трансфертів) виконані на 108%.

Що стосується додаткового виділення коштів у міжсесійний період, то з них 6,6 мільйонів передбачено на Регіональну програму соціальної підтримки військовослужбовців та членів їх сімей на 2023-2024 роки, 17,4 мільйона — на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти області. Крім того, за рахунок вільного залишку загального фонду, виділено 6 мільйонів гривень на допомогу у відновленні об’єктів, пошкоджених внаслідок воєнної агресії на Херсонщині. Понад 54 мільйони гривень за рахунок субвенції з держбюджету розподілено між територіальними громадами на утримання приміщень для окремих категорій населення відповідно до закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального утримання». 12,4 мільйона — на виплати медичним працівникам у рамках підтримки закладів охорони здоров’я, понад 530 тисяч гривень — компенсація за придбані генератори у рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат