22-річна закарпатка народила у салоні свого авто

103 Закарпаття 18.07.2023 23:04 СОЦІО

Для фельдшера за шість років роботи на «швидкій», це вже стали десяті пологи «на колесах».

Екстремальні перегони у супроводі поліцейського авто закінчились народженням здорової дівчинки – фельдшер «швидкої» Євгеній ПАШКО прийняв пологи у 22-річної мешканки Виноградівщини у салоні приватної автівки.

«Сьогодні опівдні ми привезли пацієнта на госпіталізацію до Ужгородської ЦМКЛ, - розповідає Євген. Тільки передали його медикам лікарні і ще не встигли виїхали з території медзакладу. Наша автівка рушила з місця, аж раптом різко відчиняються двері і голосний вигук поліцейського – Допоможіть, жінка народжує!»

"Біжу, на ходу одягаю рукавички і бачу: біля входу у відділення екстреної медичної допомоги два авто - поліцейське і легковик «Опель-Комбо». В іномарці на задньому сидінні - породілля. Перекладати на ноші і транспортувати жінку не можна: немовля вже народжується… Зробив все, що потрібно в таких випадках, і на світ з’явилась здорова дівчинка».

Маму разом з новонарожденою дівчинкою перевезли до пологового будинку, де дорогою, вже на ношах, фельдшер прийняв послід. Молодою породіллею та немовлям зараз опікуються медики пологового будинку.

Фельдшер розповідає, що за шість років роботи на «швидкій» у нього це ювілейні, вже десяті пологи «на колесах». Попередні дев’ять - були в автомобілі екстреної медичної допомоги.

Бригада № 403 (фельдшер Євгеній ПАШКО та водій Йосип ГАВРОШ) як і всі 106 бригад екстреної медичної допомоги в нашій області цілодобово готові прийти на допомогу!

103 Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат