Медзаклади «первинки» можуть подати заявку на встановлення сонячних панелей

20.06.2023 19:20 СОЦІО

Заклади первинної медичної допомоги Закарпаття мають можливість покращити свій матеріально-технічний стан, оновити та модернізувати інфраструктуру завдяки реалізації спільного проєкту МОЗ та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (HEAL Ukraine). Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

За його словами, йдеться про оновлення приміщень і будівель медичної інфраструктури, модернізацію їх завдяки сучасному обладнанню для посилення енергонезалежності, а також про відбудову пошкоджених обʼєктів.

Усі заклади первинної медичної допомоги можуть подати свої заявки щодо встановлення сонячного енергетичного обладнання (сонячні панелі, акумулятор, інвертор, встановлення, розробка ПКД тощо).

«Такі заходи дозволять не лише використовувати сонячну енергію як джерело живлення, а й накопичувати її. Окрім того, встановлення сонячних панелей дозволить значно економити видатки на електроенергію та спрямувати ці кошти на інші потреби.

Закликаю керівників закладів не стояти осторонь, а подбати про енергонезалежність заздалегідь», – зазначив Мирослав Білецький.

Пропозиції необхідно надіслати на адресу moz@moz.gov.ua та heal@moz.gov.ua до 30 червня.

З вимогами можна ознайомитися за посиланням:

www.moz.gov.ua/article/news/s

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат