Голова ОВА Віктор Микита відвідав Сваляву, де проінспектував роботу міської лікарні

17.05.2023 10:28 СОЦІО

З робочою поїздкою перебуваю на Свалявщині, - повідомив Віктор Микита. - Тут у межах візиту разом із заступниками, народним депутатом Михайлом Лабою та місцевими депутатами провели зустріч з колективом Свалявської міської лікарні й оглянули нове медичне обладнання, яке придбали за кошти державного бюджету.

Мова про сучасний мультизрізовий комп'ютерний томограф Canon, котрий дозволяє одночасно отримувати 32 зрізи.

Окрім того, відремонтували кабінет, облаштували його меблями та новітнім спеціалізованим обладнанням для зручності відвідувачів і роботи персоналу.

Варто зазначити, що в лікарні за останній рік відчутні позитивні зміни в інфраструктурі й суттєво підвищилася якість надання медичних послуг. Це результат командної роботи та стратегічного бачення депутатського корпусу Свалявщини і керівництва закладу.

Реформа галузі охорони здоров'я та надання якісних медичних послуг – один із головних пріоритетів. За допомогою міжнародних партнерів і коштів державного бюджету МОЗ продовжує забезпечувати заклади охорони здоров'я критично важливим обладнанням, яке дозволить українцям отримувати різні види якісної й безоплатної діагностики.

Кожна лікарня повинна працювати над збільшенням переліку надання медичних послуг. Від цього залежить фінансування пакетів НСЗУ та подальший розвиток осередків.

Дякую лікарям за велику роботу й усім, хто підтримує медичну галузь. Це показник зрілості та турботи про людей, що є безперечним пріоритетом у державі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат