У 18 громадах області побудують нові майданчики для занять спортом

27.04.2023 11:37 СОЦІО

У громадах працюємо в навчальних осередках, де планується реалізація соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» та забезпечення матеріально-технічної бази для підготовки населення до національного спротиву, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

На Іршавщині в деяких освітніх установах здобуває знання понад 750 учнів. Відповідно ці заклади формують фундамент для навчання дітей з трьох і більше населених пунктів.

На жаль, матеріально-технічна база застаріла, частково зруйнована, що не дозволяє якісно проводити освітній процес.

Така сама ситуація і в інших районах. Однак попри нестачу фінансування будемо поступово працювати над її покращенням.

Зокрема, завдяки проєкту «Активні парки – локації здорової України» у 18 громадах області на базі опорних навчальних осередків побудуємо нові майданчики для занять спортом. Водночас працюємо над можливістю облаштування тирів для стрільби з пневматичної зброї в межах програми підготовки населення до національного спротиву.

Відповідні доручення щодо початку проєктування отримали керівники закладів освіти, профільний департамент ОВА й керівництво громад.

Ці питання тримаю на особистому контролі. До початку нового навчального року потрібно завершити роботи та ввести об'єкти в експлуатацію, щоб тут була нова інфраструктура, а діти мали можливість повноцінно розвиватися.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат