На Тячвіщині сталися дві пожежі зі смертельними наслідками

18.02.2022 10:40 СОЦІО

За минулу добу на території Тячівського району виникло два загорання на приватних обійстях, наслідком яких стала загибель людей.

Перше повідомлення надійшло до Служби порятунку 17 лютого о 10:12. Мешканці с. Угля побачили дим із сусіднього будинку й кинулися на допомогу. Ще до приїзду пожежних підрозділів вони загасили незначну пожежу за допомогою підручних засобів. Однак на місці пожежі люди виявили тіло 88-річної власниці оселі, яка, вочевидь, отруїлася чадним газом.

У ніч на 18 лютого, о 00:37, за номером 101 зателефонував житель с. Вонігове й розповів про пожежу в літній кухні його сусідки. Як з’ясувалося, будинок стояв порожній, а 75-річна господарка мешкала саме в літній кухні. Бійці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди с. Чумальово о 02:38 ліквідували загорання на площі 70 кв.м. Полум’я знищило літню кухню, а на місці пожежі рятувальники виявили тіло власниці.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причини виникнення пожеж та суми завданих збитків.

Пресслужба ГУ ДСНС повідомляє про ще одну смерть на пожежі, яка саталася 17 лютого на Берегівщині у с. Арданово, по вул. Центральній. На місці пожежі виявлено тіло людини (особа встановлюється). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, а також речі домашнього вжитку на площі 40 м2. Причина й збитки встановлюються.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат