Внаслідок опадів та танення снігу в горах в області фіксують потопи та сходження селевих потоків

05.01.2022 17:07 СОЦІО

Станом на 5 січня на території Закарпатської області внаслідок підняття ґрунтових вод зафіксовано низку підтоплень.

У Рахівському, Тячівському, Хустському та Мукачівському районах підтоплено підвальні приміщеня, 6 житлових будинків та 21 дворогосподарство. Для відкачки води залучалася техніка місцевих пожежно-рятувальних підрозділів. У Рахові підтоплено три трансформаторні підстанції – на вул. Миру, вул. Вербник та вул. Т.Ромжі.

Крім того, вночі зійшли селеві потоки на дорогу регіонального значення Р21 в с. Нижній Бистрий Хустського району та автошлях національного значення Н09 у м. Рахів.

В обох випадках над розчисткою дорожнього полотна від земляних мас та каміння працювала техніка фірми, що обслуговує ці відрізки автошляхів. Наразі рух транспорту відновлено.

Також внаслідок підняття ґрунтових вод було підтоплено дорогу місцевого значення в с. В. Ком’яти-Шаланки Берегівського району протяжністю 100 м та висотою до 20 см. Аналогічна ситуація виникла на автошляху в с. Тячівські лази Тячівського району – протяжність підтопленої ділянки становить 300 м, її глибина від 25 до 40 см. Для розчищення місцевих потічків залучено 1 екскаватор місцевої громади.

Пресслужба ДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат