Вибираємо техніку для боротьби із кучугурами

admin 12.01.2022 12:17 СОЦІО



Зима – непростий час для всіх власників будинків, як у місті так і у селищі. Розчищення снігових заметів за допомогою лопати – справа не з легких. У нашому ж кліматі снігопади – далеко не рідкість. Всі три місяці зими, а найчастіше і довше, на вас очикують неприємні сюрпризи, коли доводиться буквально відкопувати все подвір'я.

Позбавити вас від постійних снігових проблем допоможе снігоприбиральник. Ця техніка покликана полегшити сучасне життя, адже будучи відрізаним від інфраструктури через снігові замети, дуже складно залишатися у своєму звичному графіку. Усім нам треба поспішати на роботу, везти дитину до школи, поспішати до лікарні, або поїхати до рідних у новорічні свята. І, якщо у вашому арсеналі тільки лопата, щоб вибратися доведеться попрацювати не одну годину… Але ми пропонуємо виключити подібні ситуації з вашого життя, і віддати перевагу сучасним технологіям прибирання снігу.

Отже, як вибрати ефективний снігоприбиральник?

Існує дві базові класифікації снігоприбиральної техніки:

• За типом двигуна

• За типом приводу

Тип двигуна снігоприбирача визначає його потужність та практичність в експлуатації. Зокрема, моделі на бензині більш гучні, але також потужніші. Вони актуальні, коли йдеться про великі площі, та доступ до електромережі є проблематичним.

Електричні моделі, у свою чергу, відрізняються максимальною компактністю та меншою ресурсозатратністю. Відмінно підходять для збирання снігу у невеликих двориках та присадибних ділянках.

За типом приводу снігоприбирачі поділяються на:

• самохідні

• несамохідні

Самохідна техніка з приводом на колесах дозволяє обробляти площі понад 500 кв м з мінімальними зусиллями. Досить ефективно прибирає утрамбований сніг. Несамохідні снігоприбирачі створені для менших ділянок.

Також одним з головних параметрів при виборі снігоприбирача є ширина ковша, що безпосередньо впливає на продуктивність цієї техніки. Даний параметр визначає скільки снігу зможе прибрати снігоприбиральник за один прохід.

Перед тим, як обрати модель снігоприбиральника, важливо враховувати особливості своєї ділянки. Наприклад, для невеликої площі (близько 100 м²) найкраще підійде електричний несамохідний снігоприбиральник. Якщо висота снігового покриву буде більш ніж 30 см, тут допоможе впоратися бензиновий помічник, він буде більш швидшим та ефективнішим. Однак ця техніка вимагає особливого догляду – їй потрібна регулярна заправка бензином та заміна масла.

При покупці снігоприбиральника на сайті intertool.ua, ви можете запросити всю необхідну інформацію у консультанта, який обов’язково допоможе зробити вам правильний вибір.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат