У неділю та понеділок дощові хмари накриють Україну

26.03.2021 21:52 СОЦІО

Перший весняний місяць майже закінчився, і вже зрозуміло, що березень 2021 року не був занадто холодним, досить згадати 2013 рік, коли в кінці березня висота снігового покриву в Україні досягала 50 см. Погода в останні вихідні березня і на початку наступного тижня буде мінливою, протягом дня може бути і сонце, і дощ. Гіппократ не мав уяви про метеоневрози, але помічав, що зміна погоди протягом дня погано впливає на здоров'я людей. Погіршення самопочуття в такі дні можна уникнути за допомогою активності та вітамінів.

27-28 березня в Україні очікується підвищення температури до 11 °С, у Закарпатті до 15 °С градусів тепла вдень, 29 березня - незначне похолодання.

У суботу на всій території України буде сухо, хмарно з проясненнями, на заході України переважно ясно, вітер слабкий змінних напрямків.

У неділю, в повний місяць, на Заході та північному заході країни пройдуть дощі, які на початку тижня перемістяться в центральні, південні та східні області.

У понеділок в центрі і на сході України очікується зниження температури повітря вночі до 0...+3 °С, вдень до +5...+7 °С.

У Криму нічна температура в суботу може знизитися до негативних значень, денна +6...+7 °С. У неділю максимальна кримська денна температура буде у Ялті: до +7 °С.

У Карпатах на високогір'ї в суботу ясно від -5 °С вночі до +5 °С вднень, в неділю дощ зі снігом, на початку тижня нічна температура буде до -6 °С, денна +3...+4 °С.

На півдні України в вихідні денна температура повітря +11...+12 °С, у понеділок похмуро, пройдуть дощі і температура знизиться до +7... +9 °С. У Миколаївській та Одеській області 28 березня посилення південно-західного вітру до 8 м/сек

В Одесі дощ почнеться ще в неділю ввечері і триватиме в понеділок. Негода буде чергуватися з проясненнями. Температура вночі +2...+5 °С, вдень +9...+12 °С, температура води в морі +4 °С.

У східних областях країни дощі пройдуть на початку тижня, 29 березня з незначним зниженням температури повітря до +7 °С. У вихідні без опадів, температура +8...+11 °С, лише в Харківській області в суботу може пройти дощ. У неділю мінлива хмарність, вітер слабкий змінних напрямків, тиск 750 мм рт.ст.

На заході України в суботу хмарно з проясненнями, в Чернівецькій та Львівській областях ясно, нічна температура +1...+2 °С, денна +11...+15 °С. У неділю погода різко зміниться, пройдуть дощі на всій території західного регіону, вдень температура знизиться до +7 °С, в Закарпатті до +11 °С. До понеділка дощ повинен припинитися, температура вночі   0...+2, вдень +7...+10 °С.

У північному регіоні в суботу без опадів, хмарно з проясненнями, нічна температура +1...+3 °С, денна +9...+11 °С. За прогнозом Синоптика у неділю пройдуть дощі, температура повітря знизиться до +6...+9 °С.

Початок робочого тижня переважно без опадів, хмарно з проясненнями, температура +4...+9 °С, тиск 745-755 мм рт.ст.

У центральних областях вихідні очікуються без опадів, у неділю потеплішає до +12 °С, а в понеділок температура знизиться до +6 °С   та пройдуть дощі.

У столиці погода в суботу буде хмарною з проясненнями. У неділю з середини дня буде дощити з невеликими перервами до ранку понеділка. Нічна температура 27-29 березня у Києві +4...+5 °С, денна +9...+11 °С.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат