Сніжить, дощить та трішечки сонця

admin 12.03.2021 19:15 СОЦІО

Прогноз погоди на вихідні

Зміна повітряних мас визначить погоду у вихідні на території України, вночі стане значно тепліше, вітер з сильного стане помірним, вдень очікується переважно мінлива хмарність, 13 березня - дощі в південному регіоні, 14 березня інтенсивні опади в західній Україні. У суботу на території країни нічна температура від -2 °С до + 4 °С, денна +3 ...+11 °С, в неділю   -1...+4 °С вночі, +5...10 °С вдень.

На заході України у вихідні переважно мінлива хмарність, вітер помірний, температура повітря вдень +4 ...+11 °С, вночі -2 ... + 4 °С. 14 березня, у неділю - дощі.
У Львові 13 березня температура повітря вдень до +11 °С, мінлива хмарність, вітер південно-західний, до 5 м/сек, без опадів. У неділю денна температура знизиться до +4...7 °С, вдень дощитиме.
На високогір'ї Карпат вночі до -4 °С, вдень до + 2 °С, вітер південно-західний до 5 м/сек. Синоптик попереджає: в неділю у Карпатах очікується сніг, сніг з дощем.
У східній частині країни у вихідні буде ще досить холодно, місцями до -6 °С вночі, вдень тепліше, +1...6 °С. Мокрий сніг у неділю ускладнить ситуацію на дорогах.
У південних областях України денна температура повітря +7...9 °С, в Криму до 11 градусів тепла, нічна температура 0...+2 °С, в Криму до +6 °С. Вітер переважно південний до 5 м/сек. В суботу очікується дощ, у неділю без опадів.
На території північної України у вихідні буде хмарно з проясненнями, пройдуть короткочасні опади, вночі та вранці місцями можливі слабкі туман і ожеледь. Температура вдень +3…+7 °С, вночі -1...- 5 °С.
У Києві за прогнозом Синоптика 13-14 березня вночі -1...+1 °С, вдень +6…+8 °С, у суботу вітер південно-західний до 4 м/с, хмарно з проясненнями, сніг з дощем очікується вночі, вдень без опадів. 14 березня переважно хмарно, вітер південний до 6 м/сек, без опадів.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат