Навіщо потрібен сейф саме Вам: як вибрати сейф правильно

16.11.2021 09:43 СОЦІО



Сейф справедливо вважається пристроєм, який здатен зберегти гроші, цінні папери, документи від крадіння, пожежі та інших надзвичайних ситуацій. Усе частіше пристрої зберігання можна побачити не лише на підприємствах та в офісах, а й у приватних будинках та квартирах. Люди встановлюють звичайні, вогне- та зламостійкі сейфи щоб захистити гроші, зброю або цінні папери від нелегального заволодіння цими ресурсами.

Компанія Світ Замків пропонує 5 причин, які доведуть, що вам потрібен сейф:

  1. Перша причина — ви є власником вогнепальної зброї. Законодавство України передбачає, що громадянин, який є власником зброї зобов'язується придбати спеціальний сейф. Відзначимо, що такі прилади зберігання мають певні особливості, наприклад, оснащення відділами під зброю та боєприпаси.
  2. Друга причина — ви вважаєте, що у будь-яку мить можете стати жертвою грабіжників. Подібна ситуація актуальна для тих людей, які мають великі статки, та зберігають цінності вдома. У такому випадку рекомендуємо придбати вбудований сейф, який дозволить не лише захистити вашу коштовність, а й приховати її від зайвих очей;
  3. Третя — вірогідність пожежі. Така проблема може виникнути на деяких підприємствах, діяльність яких пов’язана з вогнем та високими температурами. Ця ситуація спонукає звернутись до вогнестійких конструкцій сейфів, які здатні витримувати значні перепади температур.
  4. Четверта — наявність у квартирі чи будинку малих дітей. Деякі власники сейфової продукції можуть проходити курс терапії з використанням небезпечних речовин у певних дозуваннях, тому рекомендується використовувати такий надійний засіб збереження для запобігання випадкового отруєння дітей;
  5. П’ята — праця в умовах офісних приміщень. Такі заклади характеризуються великою кількістю людей, і як наслідок — крадіжками. Рекомендуємо захистити цінності від крадіжки, використовуючи сейф.

Купити недорого та замовити сейфову продукцію можна в інтернет-магазині Svitzamkiv. Доставка здійснюється всією територією України.

Як правильно вибрати сейф

Якщо перелічені вище пункти змогли переконати вас у потребі придбання сейфу, то перейдемо до правил вибору. За типом захисту сейфи умовно поділяються на такі варіанти:

  • стійкі до злому. Такі сейфі надійно захищені системами протидії зламу. До них відносять подвійні кодові, електронні та механічні замки, стінки різної товщини. Продукція розділяється на 11 класів в залежності від рівня захисту. Перший — найпростіші моделі, одинадцятий — продукція, яка використовується у банківських структурах і характеризується найвищим ступенем захисту;
  • стійкі до пожежі. На відміну від минулого прикладу, стійкі до пожежі сейфи мають менше здатності захистити цінності від крадіння, проте можуть врятувати вміст від високих температур. Як і зламостійкі, протипожежні сховища мають клас захисту, який у свою чергу має додаткову буквену номенклатуру. Остання позначає тип цінності, яке може зберегтись під час пожежі;
  • стійкі до пожежі та злому. Універсальна продукція, що відрізняється високою ціною та якістю.

Після того, як обрали категорію сховища, перейдемо до розмірів та особливостей встановлення. Сейф може бути невеликих або досить габаритних розмірів, що потребує оцінки площі приміщення. Так, продукцію компактних розмірів варто використовувати в невеликих приміщеннях, адже подібні пристрої здатні зберегти вільний простір. Якщо казати про сейфи великих габаритів, то їх можна використати в офісних приміщеннях значних розмірів. 

Зазначимо, що сейфова продукція відрізняється за типом встановлення. Так, існують стаціонарні варіанти та вбудовані сейфи. Продукція останнього типу вирізняється ціною, проте має можливість використовувати площу стін, що дозволяє надійно захистити цінності. 

Якщо у вас є питання щодо вибору сейфу, звертайтесь до спеціалістів компанії Світ Замків, які пояснюють всі деталі обрання та використання таких виробів. Номер телефону: +38 (050)-074-13-30, +38 (097)-281-11-34. 

Як вибрати сховище для офісу

Раніше зазначалося, що умови офісу потребують використання засобів збереження для цінних документів та грошей. Щоб правильно обрати сейф для офісу, потрібно відштовхуватись від тих самих принципів, які фігурували при підборі сховища для квартири чи будинку. Але до них також потрібно додати, що для офісного приміщення можна використовувати спеціальні металеві ящики для документів та інших цінностей, які не будуть вибиватись з навколишнього інтер'єру. 

Купити недорого та замовити сейфову продукцію можна в інтернет-магазині Svitzamkiv. Доставка здійснюється всією територією України.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат