На Рахівщині відразу п`ятеро сноубористів заблукали в горах

01.02.2021 14:10 СОЦІО

31 січня в районі полонини Драгобрат заблукали п’ятеро гірськолижників.

29-річний львів’янин катався на сноуборді, однак у тумані втратив орієнтир та заблукав. За кілька годин його знайшли гірські рятувальники в районі полонини Крачуняска та доставили до готелю.

У цей же час до служби порятунку зателефонували відпочивальники й повідомили, що їхні друзі піднялися на крісельному витягу "Вершина Карпат" й не повернулися донизу. Телефонного зв’язку із заблукалими сноубордистами не було - дівчина залишила телефон у готелі, а в її супутника мобільний розрядився. Рятувальники їх знайшли пізно ввечері в районі урочища Грегулець. Заблукалих доставили в смт Ясіня, звідки вони самостійно вирушили до свого готелю.

Також вчора ввечері у горах заблукав 28-річний харків’янин, по що він сам повідомив за номером 101. За дві години вдалося встановити його місце знаходження і в телефонному режимі вивести до підйомника. Далі турист вже сам повернувся до місця проживання.

Ще один турист з Одеси заблукав зі сноубордом в районі Драгобрату. Про це рятувальників сповістили   його друзі. З самим 35-річним сноубордистом зв’язок був не стійкий. Незважаючи на це за годину його знайшли в районі полонини Крачуняска та в задовільному стані доставили до готелю на гірськолижному комплексі, повідомляє Пресслужба ДСНС.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат