На пожежі в Рахові загинула літня жінка

25.10.2021 14:19 СОЦІО

24 жовтня о 19:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в прибудові до житлового будинку, розташованого на вул. Гаджі в Рахові (на фото вгорі).

Загорання виникло в кімнаті, де на той момент перебувала 86-річна жінка. Через те, що будівля була дерев’яною, вогонь поширився на житловий будинок. Сусіди, що побачили пожежу, встигли врятувати від полум’я жінку, яка знаходилася на другому поверсі оселі.

Оскільки вогонь уже перекидався на сусідський житловий будинок, розташований майже впритул до осередку пожежі, то рятувальники одразу стали на його захист. Після ліквідації пожежі, на першому поверсі рятувальники виявили тіло 86-річної мешканки оселі.

Правоохоронні органи встановлюють причину виникнення пожежі.
________________________________

Також 24 жовтня згоріла хата в с. Жбурівці Мукачівського району по вул. Сосновій (на фото внизу). Тут проживали троє осіб. Сусіди прокинулися зранку й побачили, що вогонь повністю охопив дах помешкання. Тож люди одразу кинулися будити господарів та зателефонували до Служби порятунку.

Вогонь знищив покрівлю й перекриття на площі 50 кв.м та майно, що знаходилося в кімнатах.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причину виникнення пожежі та суму завданих збитків.

Постраждалих немає, повідомляє пресслужба ДСНС.

Крім того, 23 жовтня сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Берегівський   район, Берегівська ТГ, с. Бадалово, вул. Грабарівська. Вогнем пошкоджено крівлю на площі 10 м2.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат