У Воловці горів готель, від вогню врятовано трьох людей

02.01.2021 19:29 СОЦІО

2 січня о 2:07 до Служби порятунку зателефонували відпочивальники мотелю, що у смт. Воловець та повідомили, що в коридорі та номерах відчувається їдкий запах диму. На виклик було негайно направлено пожежні розрахунки з Воловця та Нижніх Воріт.

З’ясувалося, що осередком займання є лазня на першому поверсі споруди. Тож поки одні бійці працювали над ліквідацією полум’я, інші рятували людей. На свіже повітря було виведено 13 осіб, ще 3-х громадян пожежні спустили вниз з другого та третього поверхів будівлі за допомогою драбини.

Також з’ясувалось, що ще до прибуття вогнеборців, намагаючись покинути будівлю травмувався 10-річний хлопчик з Кривого Рогу. З опіками каретою швидкої його було доставлено до лікарні.
_____________________________________________________

Тим часом у Берегові та на Ужгородщині під час пожеж загинули двоє місцевих мешканців, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Так, о 0:21 до берегівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Сечені. Горів житловий будинок у якому самотньо мешкала 85-річна жінка. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло власниці без ознак життя.

Друга трагічна пожежа сталася на Ужгородщині в селі Андріївка. Про це рятувальникам повідомили сусіди домоволодіння, котрі вночі прокинулись від тріскоту шиферу. Коли на місце прибули вогнеборці, на будівлі вже обвалився дах, а площа пожежі становила 105 кв.м. Зусиллями пожежних з Середнього та Ужгорода о 05:50 пожежу було ліквідовано. На жаль, під час розбору конструкцій було виявлено тіло 41-річного власника обійстя.

Причини загорання встановлять правоохоронні органи.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат