На Берегівщині в ДТП загинула одна людина, ще троє травмувалися

14.12.2020 21:47 СОЦІО

Це сталося 14 грудня на ділянці автошляху, який сполучає села Косино та Велика Бийгань. Учасниками автотрощі стали легковий автомобіль ВАЗ-2106 та мікроавтобус RENAULT Sandero.

50-річний пасажир Рено від отриманих травм помер на місці. Ще троє пасажирів мікроавтобуса отримали різного роду політравми та були госпіталізовані до Берегівської райлікарні. Водій ВАЗу, 38-річний житель села Шом Берегівського району, не постраждав та від госпіталізації відмовився, повідомляє пресслужба ДСНС.

За повідомленням пресслужби поліції, ДТП сталася з вини водія Рено - 39-річного жителя міста Житомир. За попередньою інформацією, він в’їхав у задню частину легковика, що зупинився попереду для повороту ліворуч. Внаслідок удару, «Rеnault Sаndеrо» кинуло з дороги на узбіччя, де він зіткнувся з деревом і перекинувся.

Експертиза засвідчила, що водій Рено перебував у стані алкогольного сп’яніння, в його крові виявлено 2,2 проміле алкоголю.

Як повідомила пресслужба прокуратури, 16 грудня винуватця взято під варту, слідчим суддею визначено заставу у розмірі 126 120 грн.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат